Libnet.ro
UNICEF

16:45

Una din cele mai bogate femei din Italia a ascuns de Fisc mai mult de 1.200 de proprietati imobiliare

B1 B1,
Una din cele mai bogate femei din Italia a ascuns de Fisc mai mult de 1.200 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc mai mult de 1. 200 de proprietati imobiliare. Respectivele cladiri au fost evaluate la peste 2 miliarde de euro. Femeia a ascuns de fisc activele folosind o . continuă pe B1

Italia: Una dintre cele mai bogate femei a ascuns de fisc 1.243 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii '90, un numar de 1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, informeaza AFP.

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc 1.243 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii 90, un numar de1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, potrivit presei locale, citate de AFP.

Mihai Traistariu a provocat-o pe Inna sa interpreteze una din cele mai grele piese din lume (VIDEO)

Mihai Traistariu o ataca din nou pe Inna. Cantaretul a provocat-o pe artista sa cante una din una dintre cele mai grele melodii din lume: I Will Always Love You, interpretata de Whitney Houston. Duelul a fost.

Fiscul, pacalit de o italianca bogata: a ascuns 1.243 de proprietati imobiliare zeci de ani de zile

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii 039;90, un numar de 1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, potrivit presei locale, citate de AFP, transmite Mediafax .

Palmer Capital: Romania, una dintre cele mai atractive piete din regiune

Palmer Capital, care a preluat, anul trecut, Middle Europe Investments NV, vede Romania drept o piata extrem de atractiva in regiunea Europei Centrale si de Est.

FOTO Anul acesta se implinesc 40 de ani de la accidentul aviatic de la Prejba, una din cele mai mari catastrofe aviatice din Romania, in care 42 de oameni au murit

Anul acesta se implinesc 40 de ani de la una din cele mai mari catastrofe aviatice din istoria Romaniei. in 1974, 42 de oameni au murit dupa ce un avion care mergea de la Oradea la Bucuresti s-a prabusit in Muntii Lotrului.

Pentru cinefili! Cele mai bune drame din toate timpurile!

Grand Prix, The Shawshank Redemption, The Thomas Crown Affair si Casino sunt doar 4 din cele mai bune 50 de drame ale tuturor timpurilor, filme pe care trebuie sa le vezi macar o data-n viata!.

Mai multe femei din Bucuresti, inselate de partenerul ideal, intalnit pe Facebook.

Au crezut ca au gasit barbatul ideal, care le poate oferi viata perfecta, dar au ramas si fara partener si cu buzunarele goale. E povestea mai multor femei din Capitala care au fost inselate de un individ fara scrupule. Barbatul a fost prins in flagrant de politisti, aseara, si acum va raspunde pentru faptele sale. Individul isi racola victimele pe site-urile de socializare, potrivit realitatea. net. Le spunea ca e un afacerist bogat, care-si cauta o partenera de viata, dar nu vrea una care sa .

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

Barbat retinut dupa ce a inselat mai multe femei, spunand ca este angajat al unei ambasade

Un barbat suspectat ca a inselat mai multe femei, de la care ar fi luat 3. 000 de lei si 1. 000 de euro, dupa ce le-a spus ca este angajat al unei ambasade si le-a promis diverse servicii, a fost retinut,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )