Libnet.ro
UNICEF

11:16

Topul celor mai bogate femei din Romania. Simona Halep, pozitie fruntasa in top. Din ce a facut avere sportiva

Antena3 Antena3,
Topul celor mai bogate femei din Romania. Simona Halep, pozitie fruntasa in top. Din ce a facut avere sportiva

Simona Halep, numarul 2 in clasamentul WTA, ocupa, de asemenea, o pozitie superioara in topul celor mai instarite romance. continuă pe Antena3

Topul celor mai puternice femei din lume. Pe ce loc se situeaza Angela Merkel, CamAlla Harris si Ursula von der Leyen (VIDEO)

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice femei ale anului 2020. Clasamentul este alcatuit din patru generatii de femei care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de.

Cine este cea mai bogata femeie din Romania. Pe ce loc se afla Simona Halep in topul averilor

Top 300 Capital efectuat periodic de capital. ro contine, ca de obicei, si nume sonore de femei care si-au sporit averile de-a lungul timpului, fie in tara, fie in strainatate.

Simona Halep, printre cele mai bogate sportive din lume! Ce loc ocupa romanca in topul mondial

Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep a strans o avere consdeirabila din sportul in care, la un moment dat, ocupa prima pozitiei in lume.

Topul celor mai puternice 100 de femei din lume in 2020 realizat de Forbes

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice 100 de femei din lume, editia 2020. Topul este alcatuit din patru generatii de femei, care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de stat, 38 de directori generali si 5 artisti.

Topul celor mai buni sportivi calaraseni in anul 2020. Cine se afla pe primul loc

Clasamentul a fost intocmit conform Sistemului de atribuire a punctelor, stabilit de Ministerul Tineretului si Sportului, in raport cu rezultatele sportive la competitiile sportive interne si internationale in anul 2020. S-a tinut cont si de potentialul si perspectiva de posibile viitoare mari performante ale sportivilor.

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

Capitalizarea de piata a celor mai valoroase sapte companii americane de tehnologie a crescut cu 3.400 de miliarde de dolari in 2020

Capitalizarea de piata a celor mai valoroase sapte companii americane de tehnologie, respectiv Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet, Facebook, Tesla si Nvidia, a crescut cu 3. 400 de miliarde de dolari in 2020, pe fundalul pandemiei globale de coronavirus si a crizei economie generalizate, relateaza CNBC.

Artistul din Romania sufera crunt dupa despartirea de logodnica sa. A spus tot adevarul

Doru Todorut a facut recent marturisiri despre trairile care il napadesc dupa despartirea de Irina Baiant. Am o retinere in a mai avea o relatie, a declarat artistul intr-un interviu pentru Antena Stars. Doru Todorut sufera si acum dupa despartirea din vara de partenera sa. Artistul nu vede posibilitatea unei noi relatii amoroase M-a zapacit .

Vedeta din Romania a anuntat ca este insarcinata. Vestea data acum, in direct la TV

Claudia Neghina a anuntat ca este insarcinata in sase luni, in direct la Vorbeste Lumea, de la PRO TV. Celebrul top model a povestit ca nu si-a dat seama ca va deveni mama pana la 19 saptamani. Afla detaliile mai jos. Claudia Neghina este insarcinata! Vedeta a facut anuntul in direct Claudia Neghina, model si .

Ce s-a intamplat de Sarbatori in spitalele din Romania. Beatrice Mahler: Este un fenomen

Cazuri tot mai putine, testari in ritm redus. De cateva saptamani suntem in aceasta dinamica. Conform celui mai recent bilant, 3 ianuarie, in spitalele din teritoriul Romaniei, numarul total de persoane infectate cu COVID-19 este de 8. 868, in timp ce pe 3 decembrie erau spitalizati 13. 156 de bolnavi. De ce scade numarul de pacienti infectati .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )