Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai buni sportivi calaraseni in anul 2020. Cine se afla pe primul loc

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai buni sportivi calaraseni in anul 2020. Cine se afla pe primul loc

Clasamentul a fost intocmit conform Sistemului de atribuire a punctelor, stabilit de Ministerul Tineretului si Sportului, in raport cu rezultatele sportive la competitiile sportive interne si internationale in anul 2020. S-a tinut cont si de potentialul si perspectiva de posibile viitoare mari performante ale sportivilor. continuă pe Adevărul

Topul celor mai puternice femei din lume. Pe ce loc se situeaza Angela Merkel, CamAlla Harris si Ursula von der Leyen (VIDEO)

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice femei ale anului 2020. Clasamentul este alcatuit din patru generatii de femei care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de.

Topul celor mai puternice 100 de femei din lume in 2020 realizat de Forbes

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice 100 de femei din lume, editia 2020. Topul este alcatuit din patru generatii de femei, care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de stat, 38 de directori generali si 5 artisti.

LUCIAN BODE: Anul 2020 ne-a fortat sa fim mai uniti

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, ca anul 2020 ne-a pus in fata unor provocari fara precedent si ne-a fortat sa fim mai uniti si mai buni, iar 2021 vine cu speranta si incredere ca vom reveni la normalitate si ne vom implini dorintele si proiectele, noteaza Agerpres.

Capitalizarea de piata a celor mai valoroase sapte companii americane de tehnologie a crescut cu 3.400 de miliarde de dolari in 2020

Capitalizarea de piata a celor mai valoroase sapte companii americane de tehnologie, respectiv Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet, Facebook, Tesla si Nvidia, a crescut cu 3. 400 de miliarde de dolari in 2020, pe fundalul pandemiei globale de coronavirus si a crizei economie generalizate, relateaza CNBC.

Jeff Bezos si Elon Musk si-au crescut averile cu 217 miliarde dolari, anul trecut

Anul trecut, Jeff Bezos, proprietarul Amazon, si Elon Musk, fondatorul Tesla si SpaceX, si-au crescut averile cu circa 217 miliarde de dolari in total, in ciuda crizei aduse de pandemie, scrie BusinessInsider. La ce averi au ajuns cei doi miliardari, aflati pe primele doua locuri in topul celor mai bogati oameni, dupa ce Musk l-a depasit pe Bill Gates.

Topul celor mai bogate femei din Romania. Simona Halep, pozitie fruntasa in top. Din ce a facut avere sportiva

Simona Halep, numarul 2 in clasamentul WTA, ocupa, de asemenea, o pozitie superioara in topul celor mai instarite romance.

Digi24: Adobe Flash Player a murit oficial, odata cu anul 2020

Adobe Flash Player, cunoscutul program de tip plug-in folosit pentru animatii si o mai buna interactivitate pe paginile de web, a incetat, oficial, sa mai functioneze, incepand cu 31 decembrie 2020.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )