Libnet.ro
UNICEF

18:01

Topul celor mai inovatoare tari din lume: Elvetia si Marea Britanie conduc clasamentul, in timp ce Romania ocupa locul 54

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai inovatoare tari din lume: Elvetia si Marea Britanie conduc clasamentul, in timp ce Romania ocupa locul 54

Elvetia, Marea Britanie si Suedia sunt cele mai inovatoare tari din lume, potrivit celui mai recent studiu publicat de Cornell University, INSEAD si World Intellectual Property Organization. Indexul a fost realizat pe 141 de tari si ia in considerare atat capacitatile de inovare, cat si rezultatele cuantificabile, anunta autorii. Romania se afla pe pozitia 54, cu doua locuri mai jos decat acum doi ani si in urma Republicii Moldova si a Bulgariei. continuă pe Hotnews

Topul aplicatiilor virusate in App Store

Apple a publicat de curand o lista a celor mai populare aplicatii din App Store afectate de software-ul malwareXcodeGhost. Gigantul din Cupertino a debutat in China in urma cu un an, iar odata cu aceasta miscare a introdus si o versiune speciala a magazinului pentru aplicatii App Store. Hackerii care au patruns de curand in magazinul [] Topul aplicatiilor virusate in App Store Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cei mai buni dansatori din lume vin la Sibiu

Peste 1500 de sportivi din peste 25 de tari transforma Sibiul in capitala dansului mondial. Astfel, una dintre cele mai mari competitii de dans sportiv din Romania, Transylvanian Grand Prix, ajunsa la a V-a editie, va avea loc de vineri pana duminica, in Sala Transilvania.

Business Report: Cei mai bogati oameni din lume sub 35 de ani si felul in care si-au dobandit averea; Cand se poate prabusi sistemul de pensii de stat si ce poti face de acum sa te protejezi; Miza razboiului fratilor Micula cu statul si Comisia Europeana

Rusii abandoneaza, treptat, tranzitul de gaze prin Romania. Contractul de rezervare capacitate al uneia dintre cele trei conducte de transport gaze din. Ce domenii le dau mai mult de munca romanilor?Numarul de joburi este in crestere in domenii precum industria automotive, IT si outsourcing.

Cel mai batran alergator din lume. Si-a descoperit pasiunea pentru alergat dupa varsta de 90 de ani

Cele mai sigure destinatii turistice din lume

In ciuda peisajelor extraordinare, nu orice loc este sigur pentru turisti. Pentru a stabili care sunt cele mai sigure tari pentru turisti, organizatia care analizeaza daca legile sunt respectate la nivel mondial, World Justice Report, a realizat o lista cu cele mai sigure locuri din lume.

Topul cele mai bune scoli din Cluj. Inspectoratul a premiat si olimpici, si profesori

Inspectoratul Scolar Judetean Cluj si Consiliul Judetean Cluj au premiat, marti, 22 septembrie, in sala Auditorium Maximum a UBB, elevii care au performat la olimpiade si concursuri scolare in anul scolar 2014-2015, la discipline din domeniul teoretic si confesional. Premiati au fost si profesorii care i-au indrumat.

Cel mai mare iaht din lume a fost lansat la apa. A costat aproape 360 de milioane de euro si poate gazdui 74 de persoane

Cel mai mare iaht din lume a fost lansat la apa. Nava apartine lui Andrei Igorevici Melnicenko, un miliardar rus care a comandat fabricarea unui model unic in lume, care costa aproape 360 de milioane de euro.

Cel mai ciudat hotel din lume: Locul in care poti sa dormi intr-un tramvai sau intr-o camera inspirata de Transilvania

Orasul Amsterdam se poate lauda cu un hotel care ar putea primi usor eticheta de cel mai ciudat hotel din lume, datorita modului in care a fost conceput, scrie Daily Mail.

De la moneda de un milion de dolari la opera lui Saint-Gaudens: cele mai rare monede din lume

Pasionatii de numismatica se entuziasmeaza, in general, la orice tip de moneda a carei emitere a fost oprita de ceva timp. Fiecare moneda poate spune o intreaga poveste despre perioada si locul in care a fost emisa, cat si despre emitent. Dar anumite monede, emise in cantitati reduse ori pur si simplu pierdute odata cu timpul, capata o importanta aparte pentru colectionari ele sunt cele mai rare monede din lume.

Topul Forbes al celor mai bine platiti rapperi din lume: P. Diddy, primul loc

Rapperul american P. Diddy ocupa prima pozitie in topul Forbes al celor mai bogati artisti hip-hop din lume, surclasandu-i astfel pe colegii sai de breasla, Jay-Z si Drake. Nicki Minaj este singura femeie clasata intre primii zece.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )