Libnet.ro
UNICEF

07:15

Topul celor mai mari pelerinaje la manastirile din Romania

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai mari pelerinaje la manastirile din Romania

In fiecare an mii de credinciosi pleaca in pelerinaje infruntand frigul, ploaia, oboseala sau canicula, din dorinta de a se inchina unor moaste sau de a fi prezenti la o anumita sarbatoare. in functie de amploarea acestor pelerinaje se poate creiona un clasament al celor mai cautate locuri spirituale din Romania. continuă pe Adevărul

Topul celor mai frumoase spatii publice din lume: unde se afla cea mai mare sala de lectura

Publicatia BusinessInsider a realizat topul celor mai frumoase spatii publice din lume. Printre acestea se numara un amfiteatru amplasat intr-o structura naturala din gresie rosie si cea mai mare sala de lectura din lume.

FOTO Cand va incepe cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, la Sfanta Cuvioasa Parascheva

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, de Sfanta Cuvioasa Parascheva, va incepe marti, insa, cativa crednciosi au ajuns, inca de luni, si asteapta scoaterea raclei din Catedrala Mitropolitana.

Topul celor mai populare limbaje de programare

Daca esti in catuare de IT-isti buni probabil ar trebui sa fii la curent cu cele mai populare limbaja de programare. Iata un clasament realizat de asa-numitul Facebook al prgramatorilor, un startup american care analizeaza cele mai importante trenduri in materie de dezvoltare de sotfware, printre care si clasamentul celor mai populare limbaje de probgramare.

Vocea Romaniei, detronata in topul celor mai urmarite programe de divertisment: care este emisiunea cu cele mai mari audiente in luna septembrie

Luna septembrie, care marcheaza inceputul grilei de toamna pentru televiziuni, a adus pe micile ecrane emisiuni de succes, care s-au luptat cot la cot pentru audiente. Pro TV si Antena 1 au acaparat primele 10 locuri din top, fiecare cu cate cinci productii.

Arta, pasiune si business: povestea unui cunoscut artist tatuator din Romania

Are peste 20 de ani in domeniul tatuajelor si peste o mie de clienti. Costi Azoitei este unul dintre cei mai cunoscut artisti tatuatori din Romania. Originar din Hundeoara, locul unde la varsta de 14 ani a simtit prima oara gustul.

Sfanta Parascheva. Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania a inceput la Iasi

S-a dat startul celui mai mare pelerinaj al ortodoxiei romanesti. Nerabdatori sa atinga racla cu moastele Sfintei Parascheva, mii de credinciosi din toata tara au luat drumul.

Topul celor mai urmarite seriale in luna septembrie: Pro TV ocupa podiumul, iar productiile turcesti au pierdut teren

Comedia romaneasca a triumfat inca o data in batalia pentru audiente dintre televiziuni. Pro TV s-a clasat in primele trei locuri pe toate targeturile, in timp ce Kanal D a pierdut foarte mult in luna septembrie cu noile seriale turcesti.

Plata defalcata a TVA, aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania

Plata defalcata a TVA este aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania, potrivit datelor care au fost centralizate de Profit. ro. Cele doua companii sunt Hidroelectrica si.

VIDEO Mii de pelerini au mers pe Calea Sfintilor, in una dintre cele mai mari procesiuni religioase din tara

Joi seara, mii de pelerini si numerosi clerici au luat parte la pelerinajul Calea Sfintilor. De vineri sunt asteptati cei mai multi pelerini la Hramul Sfintei Parascheva, deja zeci de mii de credinciosi au trecut pe la racla.

EXCLUSIV Fostul sef al Fiscului, Gelu Diaconu, i-a prezentat lui Tudose proba ca ANAF primise indicatii sa controleze marile firme de consultanta din Romania

Dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut lui Gelu Diaconu probe ca de la cel mai inalt nivel al Guvernului s-a cerut ANAF sa declanseze un control la cele mai mari firme de audit din Romania - PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst Young si Deloitte - fostul sef al Fiscului a declarat, pentru Romania Libera, ca a discutat cu premierul Tudose si i-a prezentat o parte dintr-un email.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )