Libnet.ro
UNICEF

17:00

Topul celor mai scumpe masini din lume. Bijuteria pe patru roti care se vinde cu aproape 5 milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai scumpe masini din lume. Bijuteria pe patru roti care se vinde cu aproape 5 milioane de dolari

In topul celor mai scumpe masini din lume in 2017 se afla bolizi de milioane de dolari, considerate adevarate bijuterii pe patru roti. Cea mai scumpa masina din lume costa aproape 5 milioane de dolari si are un exterior acoperit cu praf de diamant. continuă pe Adevărul

Romanii, in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume

Romanii se afla in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume, potrivit unui studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii. La nivel european, tara noastra ocupa locul.

Cinci universitati din Romania, in topul pentru 2018 al celor mai bune o mie de institutii de invatamant superior

Cinci universitati romanesti au reusit sa intre in topul celor mai bune 1. 000 universitati din lume, conform clasamentului intocmit pe anul 2018 de Times Higher World University Rankings. Pe primul loc in clasament se situeaza Universitatea Oxford din Marea Britanie.

VIDEO Unde trecutul se intalneste cu viitorul. Jaguar E-Type, una dintre cele mai frumoase masini din istorie, va fi regandita ca una electrica

Jaguar a decis sa renunte de tot la motarele traditionale, cele cu combustie interna, si si-a luat angajamentul ca, incepand din 2020, sa introduca pe toata gama de masini motoare electrice.

Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din lume

Are 29 de ani si a fost desemnata femeile cu cele mai lungi picioare din lume. Dupa ce a fost hartuita de colegi in adolescenta, tanara de 29 de ani a reusit sa-si indeplineasca visul de a fi model.

ANALIZA Romanii, in topul vecinilor certareti ai Europei: Altadata era vorba despre o comuniune, acum fiecare este centrat pe sine

Un studiu recent arata ca romanii se afla pe locul al doilea in topul celor mai furiosi vecini din Europa, dupa turci. Motivele principale de discordie sunt zgomotele, curiozitatea vecinilor si animalele lor de companie.

Uber spune ca din 2019 nu va mai folosi masini diesel in Londra

Uber spune ca in Londra din 2019 nu va mai folosi masini diesel, iar dupa 2020 in serviciul UberX din capitala britanica vor fi doar masini hibride si electrice, noteaza Reuters. Londra este orasul european cu cei mai multi soferi de Uber, aproximativ 40.

Cristian Topescu, dupa victoria de la US Open: Horia Tecau este cel mai bun jucator de dublu din lume

Comentatorul sportiv Cristian Topescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Exces de putere, de la Antena 3, ca Horia Tecau este, la ora actuala, cel mai bun jucator de dublu din lume,.

Polonia a lansat constructia Varso Tower, cel mai mare turn din tara

In Polonia a fost lansata, anul acesta, constructia Varso Tower, un zgarie-nori care va deveni cel mai mare turn din tara, anunta proiectantul Foster + Partners. Complexul Varso, care va include si trei cladiri aditionale, va avea 53 de etaje, respectiv 310 metri inaltime, si o suprafata de 140. 000 de metri patrati.

Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este incredibil ce vor afla localnicii dupa scanare

Situatie unica in Romania. Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este vorba de Mizil. Pe ce se bazeaza inovatia? Cat gunoi produci, atat.

Statele Unite sunt amenintate de un nou uragan devastator. Va fi cea mai puternica furtuna din Atlantic a ultimului deceniu

Americanii nici nu si-au revenit bine dupa ce a trecut Harvey, ca se pregatesc pentru un alt uragan devastator. Potrivit specialistilor, IRMA reprezinta cea mai puternica furtuna din Atlantic a ultimului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )