Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romanii, in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume

B1 B1,
Romanii, in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume

Romanii se afla in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume, potrivit unui studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii. La nivel european, tara noastra ocupa locul. continuă pe B1

Topul celor mai scumpe masini din lume. Bijuteria pe patru roti care se vinde cu aproape 5 milioane de dolari

In topul celor mai scumpe masini din lume in 2017 se afla bolizi de milioane de dolari, considerate adevarate bijuterii pe patru roti. Cea mai scumpa masina din lume costa aproape 5 milioane de dolari si are un exterior acoperit cu praf de diamant.

Statistici alarmante! Romanii, in topul mondial la consumul de alcool

Romanii sunt printre cei mai mari consumatori de alcool din lume, arata un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Iar la nivel european, suntem pe locul 3, potrivit observator. tv. Un roman a.

Cinci universitati din Romania, in topul pentru 2018 al celor mai bune o mie de institutii de invatamant superior

Cinci universitati romanesti au reusit sa intre in topul celor mai bune 1. 000 universitati din lume, conform clasamentului intocmit pe anul 2018 de Times Higher World University Rankings. Pe primul loc in clasament se situeaza Universitatea Oxford din Marea Britanie.

ANALIZA Romanii, in topul vecinilor certareti ai Europei: Altadata era vorba despre o comuniune, acum fiecare este centrat pe sine

Un studiu recent arata ca romanii se afla pe locul al doilea in topul celor mai furiosi vecini din Europa, dupa turci. Motivele principale de discordie sunt zgomotele, curiozitatea vecinilor si animalele lor de companie.

Topul companiilor romanesti din Europa Centrala si de Est. Pe ce loc se afla Dacia

Topul celor mai mari companii din Europa Centrala si de Est ECE) include si 65 de companii romanesti si, desi Romania creste ca evolutie a companiilor, tara noastra este inca sub potentialul economiei autohtone si sub potentialul PIB-ului.

Rata somajului, la cel mai inalt nivel. Proaspetii absolventi, in topul celor fara loc de munca

La sfarsitul lunii iulie, rata somajului inregistrat la nivelul judetului Calarasi a fost de 5,08%, cu 0,03 puncte procentuale mai mare fata de cea din luna iunie a acestui an. Cresterea, spun autoritatile, a fost determinata de inregistrarea in baza de date a AJOFM Calarasi a absolventilor de invatamant promotia 2017.

Cuba se pregateste de era post Castro. Cine are cele mai mari sanse sa-i succeada liderului de la Havana

In Cuba a inceput lungul proces electoral de sase luni care se va incheia cu alegerea succesorului actualului presedinte, Raul Castro, in virsta de 86 de ani. Primul sau vicepresedinte si numarul doi al guvernului, Miguel Diaz-Canel, 57 de ani, este cotat cu cele mai multe sanse sa-l inlocuiasca pe actualul lider de la Havana.

Mai multe asistente medicale din Denver au fost sanctionate pentru ca au admirat organele genitale ale unui pacient decedat

Cinci asistente medicale de la Centrul Medical din Denver au fost suspendate din activitate pe o perioada de trei saptamani pentru felul nepotrivit in care au tratat cadavrul unui pacient.

VIDEO Uraganul Irma, cel mai intens ciclon tropical din istorie

Uraganul Irma, de categorie maxima 5 si cu o durata de peste 33 de ore, este ciclonul cel mai intens si mai longeviv inregistrat in lume de serviciile meteorologice.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )