Libnet.ro
UNICEF

20:00

Topul echipelor din Europa cu cele mai multe trofee

Online Sport Online Sport,
Topul echipelor din Europa cu cele mai multe trofee

Va prezentam mai jos un top interesant al echipelor europene cu cele mai multe trofee castigate. Aceasta dupa numeroasele finale de cupe interne disputate la finalul saptamanii precedente. continuă pe Online Sport

Locuri de munca in strainatate. 418 slujbe prin reteaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Calarasenii care doresc sa lucreze in strainatate au de unde alege. Reteau EURES pune la dispozitia solicitantilor peste 400 locuri de munca pentru toate calificarile, in 14 state. Cele mai multe slujbe sunt disponibile in Germania.

A fost aleasa cea mai frumoasa plaja din Europa unde ne putem relaxa vara aceasta

Organizatia de turism European Best Destinations a anuntat clasamentul celor mai bune plaje europene pentru anul acesta, unul dintre cele mai ravnite trofee in industria turismului. Destinatia care s-a clasat pe primul loc nu este din Grecia, ci.

Micile majorete din Buzau, cele mai bune din tara! Au luat premiul intai la campionatul national

Echipa de majorete a Asociatiei Sportive Miscare, Sport, Sanatate a confirmat inca o data ca este nu doar cea mai buna echipa din Buzau din categoria lor de varsta, precadete, dar si din tara. Campionatul National de Majorete din 14 mai 2016 a fost bifat si castigat de fetitele majorete, care s-au intors acasa cu trofeul de la Bistrita.

100 cele mai utile scurtaturi de taste in Excel partea a doua

Numarul de scurtaturi de taste in Excel este surprinzator de mare. E foarte probabil insa sa nu fi auzit niciodata de multe dintre ele ele si, cu atat mai putin, sa le tineti minte. in schimb, cu aceasta serie de articole, inceputa cu100 cele mai utile scurtaturi de taste in Excel prima parte, s-ar [].

Cele mai puternice antibiotice naturale

Antibioticele au devenit astazi unul dintre medicamentele cele mai folosite. Din pacate, desi de multe ori eficiente pe moment, antibioticele de sinteza distrug pe langa bacteriile care creeaza probleme si bacterii.

Top 5 fictiuni ale lui Jules Verne devenite realitate. Care sunt cele mai tari inventii pe care i le datoram scriitorului vizionar

A influentat generatii intregi de cititori, scriitori, iar cartile sale sunt si astazi printre cele mai cautate in domeniul science-fiction. Fanteziile sale sunt analizate si astazi de mari companii care incearca sa le puna in practica. De altfel, multe inventii au prins viata la 50, poate 100 de ani de la moartea sa.

Cele mai frumoase aparitii de la Cannes Film Festival

La editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes au participat multe vedete de peste ocean. Covorul rosu de pe coasta de azur a putut astfel concura cu brio cu cel al marilor ceremonii Oscar. Iata cele mai frumoase aparitii vestimentare de la Cannes Film Festival.

Imaginile furnizate de Primaria Corbeanca in cazul Condrea ar fi fost editate. Sabin Orcan: Nu e un banal accident. Personajul respectiv era unul de care depindea aflarea adevarului despre una dintre cele mai oribile afaceri de coruptie (VIDEO)

Ultimele imagini cu Dan Condrea in viata au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Primariei Corbeanca cu putin timp inainte de accident. Ele, insa, starnesc mai multe controverse.

Peste 57.000 de infectii nosocomiale, inregistrate in spitalele din Romania in ultimii 5 ani

Intre anii 2010 si 2015 au fost inregistrate peste 57. 000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania, cele mai multe fiind constatate in unitatile sanitare din judetele Iasi,.

Am scapat de statutul de cea mai saraca regiune din Europa

Regiunea Nord-Est a scapat de statutul de cea mai saraca regiune din Europa, dupa cum ne-a spus Gabriela Macoveiu, director Comunicare, Cooperare si Dezvoltarea Afacerilor in cadrul ADR Nord - Est, citand ultimul barometru EUROSTAT.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )