Libnet.ro
UNICEF

22:30

Peste 57.000 de infectii nosocomiale, inregistrate in spitalele din Romania in ultimii 5 ani

Antena3 Antena3,
Peste 57.000 de infectii nosocomiale, inregistrate in spitalele din Romania in ultimii 5 ani

Intre anii 2010 si 2015 au fost inregistrate peste 57. 000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania, cele mai multe fiind constatate in unitatile sanitare din judetele Iasi,. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii: Peste 57.000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania, inregistrate in ultimii 5 ani

Intre anii 2010 si 2015 au fost inregistrate peste 57. 000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania, cele mai multe fiind constatate in unitatile sanitare din judetele Iasi, Cluj si Timis si din Capitala, iar sectiile cu cele mai mari probleme sunt ATI, Chirugie, dar si Pediatrie, potrivit Ministerului Sanatatii.

Peste 50.000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania, in ultimii cinci ani. Datele reies din documentele Ministerului Sanatatii care au ajuns la Parlament

Ministerul Sanatatii a trimis la Parlament o serie de documente in care se arata starea spitalelor din tara noastra, in privinta infectiilor nosocomiale. Dupa cum arata Mediafax, numai in ultimii cinci ani acest minister a identificat 57. 088 infectii.

Calvarul unui tanar mancat de infectii nosocomiale luate din spital: Barbatul a ramas infirm pe viata, iar medicii nu recunosc nimic (VIDEO)

Guvernul Romaniei a fost pus in situatia de a plati despagubiri unui tanar care a plecat din spital cu infectii nosocomiale. Este cazul unui politist de frontiera care dupa un accident a fost in.

Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie. Rata mortalitatii infantile este cea mai mare din Uniunea Europeana

Peste 50% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie, a avertizat Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala. Totodata, aceasta a mai.

Legaturi periculoase la varful Fiscului din Romania

Legaturi periculoase la varful Fiscului din Romania. ANAF s-a constituit parte civila intr-un proces penal in care este judecat fostul patron al sefului ANAF. Fiscul este parte.

Lumea justitiei din Romania este in doliu. Unul dintre cei mai cunoscuti avocati a murit. Avea doar 33 de ani

Lumea justitiei din Romania este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai cunoscut avocati, Marius Patrascanu a murit. Barbatul avea doar 33 de ani si era extrem de apreciat in domeniul.

infratire intre doua federatii sindicale din Romania si Republica Moldova

Doua federatii sindicale, una din Romania, alta din Republica Moldova, au semnat pe 19 mai un acord de cooperare si infratire.

Exces de putere: Dialog incredibil intr-o instanta din Romania, cu porci, miei si pietris

Oana Zamfir a difuzat, la Exces de putere, un exemplu de dialog spumos purtat intr-o instanta din Romania, intre un primar si un judecator. Este vorba de un proces in care primarul de la.

Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie

Mai mult de jumatate dintre copiii din Romania 52%) se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie, a declarat, vineri, la Bucuresti, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

20 de artisti plastici din Romania si Moldova, la Tabara de pictura de la Straja

20 de artisti plastici din Romania si Moldova participa, in aceasta saptamana, la cea de- a treia editie a Taberei Arta si Natura la Straja, Pictorii vor imortaliza pe panze peisaje din statiune si le vor reuni intr-o expozitie permanenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )