Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai puternice antibiotice naturale

Antena3 Antena3,
Cele mai puternice antibiotice naturale

Antibioticele au devenit astazi unul dintre medicamentele cele mai folosite. Din pacate, desi de multe ori eficiente pe moment, antibioticele de sinteza distrug pe langa bacteriile care creeaza probleme si bacterii. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai iubite branduri de catre europeni

Cele mai iubite branduri de catre europeni au fost alese pe baza postarilor din social media anul trecut, care contineau cuvinte ca adorabil, superb, remarcabil, fantastic si perfect, potrivit.

Cele mai periculoase remedii din popor - Ce sa nu faci niciodata acasa

Leacurile babesti par inofensive, insa specialistii sustin ca uneori pot face mai mult rau decat bine. Folosite in special in mediul rural, remediile din popor pot produce afectiuni grave. Iata 3 dintre cele mai pe.

Cele mai bune telefoane cu incarcare rapida

In zilele noastre, oamenii nu isi mai permit luxul de a astepta ore intregi sa li se incarce telefonul, asa ca tehnologiile de fast charging au avansat foarte mult. Prin urmare, ca sa iti usuram procesul de cercetare a pietii, noi iti prezentam o lista cu o parte dintre cele mai bune telefoane cu incarcare [].

Locuri de munca in strainatate. 418 slujbe prin reteaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Calarasenii care doresc sa lucreze in strainatate au de unde alege. Reteau EURES pune la dispozitia solicitantilor peste 400 locuri de munca pentru toate calificarile, in 14 state. Cele mai multe slujbe sunt disponibile in Germania.

Cele mai frumoase aparitii de la Cannes Film Festival

La editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes au participat multe vedete de peste ocean. Covorul rosu de pe coasta de azur a putut astfel concura cu brio cu cel al marilor ceremonii Oscar. Iata cele mai frumoase aparitii vestimentare de la Cannes Film Festival.

Locul din casa unde barbatii au parte de cele mai incitante partide de sex: magia nu se intampla indormitor si nici pe masa din bucatarie

Nici dormitorul si nici masa din bucatarie nu ocupa primul loc pe lista locurilor unde barbatii considera ca au avut parte de cele mai incitante si memorabile partide de sex. Alegerile lor vizeaza un alt cadru care incita la amor, unde si-ar dori sa repete oricand experintele erotice.

Unul dintre cele mai luxoase veliere din lume a ancorat la Constanta. Cum arata aceasta (VIDEO)

Una dintre cele mai luxoase nave cu vele din lume a poposit in portul Constanta, unde zeci de oameni s-au strans pentru a o admira. Royal Clipper a fost lansata la apa in anul 2000, in.

Top 5 fictiuni ale lui Jules Verne devenite realitate. Care sunt cele mai tari inventii pe care i le datoram scriitorului vizionar

A influentat generatii intregi de cititori, scriitori, iar cartile sale sunt si astazi printre cele mai cautate in domeniul science-fiction. Fanteziile sale sunt analizate si astazi de mari companii care incearca sa le puna in practica. De altfel, multe inventii au prins viata la 50, poate 100 de ani de la moartea sa.

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, vine in premiera in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, va acosta sambata, pentru prima oara, in Portul Constanta, anunta reprezentantii portului pe pagina de Facebook.

Turcia: Unul dintre cele mai mari spitale din Ankara, in flacari. Peste 100 de pacienti au fost evacuati (VIDEO)

Unul dintre cele mai mari spitale din capitala turca Ankara a fost curprins de flacari in cursul serii de miercuri, potrivit reuters. com. Acoperisul sectiei de neurologie a fost cel cuprins de flacari,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )