Libnet.ro
UNICEF

21:15

A fost aleasa cea mai frumoasa plaja din Europa unde ne putem relaxa vara aceasta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A fost aleasa cea mai frumoasa plaja din Europa unde ne putem relaxa vara aceasta

Organizatia de turism European Best Destinations a anuntat clasamentul celor mai bune plaje europene pentru anul acesta, unul dintre cele mai ravnite trofee in industria turismului. Destinatia care s-a clasat pe primul loc nu este din Grecia, ci. continuă pe Wall-Street Ro

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 6,3%, in perioada 9-16 mai 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET si a indicelui extins BET-XT, raportat la moneda euro.

Simona Halep, a doua cea mai buna jucatoare din lume pe zgura

Cei de la WTA au realizat cu putine zile inaintea turneului de la Roland Garros o ierarhie interesanta a celor mai bune jucatoare din lume pe zgura, suprafata de joc de la Paris.

Fosta angajata a Facebook: A fost cea mai toxica experienta din viata mea

Oportunitatea de a lucra la Facebook sau la orice companie-gigant din gama ei suna excelent pentru majoritatea dintre noi. Si poate ca e, dar un fost angajat prezinta si o alta perspectiva asupra acestei experiente, intr-un articol anonim care face inconjurul internetului. Munca la Facebook, chiar si in calitate de contractor, ar fi trebuit sa [].

O braileanca, cea mai buna eleva din Romania la limba greaca moderna. Uniunea Elena ii ofera salariul minim pe economie, timp de un an

O eleva de clasa a VIII-a din Braila performeaza la limba neogreaca, la categoria sa de varsta. in anul 2015, eleva a castigat premiul I la Olimpiada Internationala de Limba Neogreaca, iar.

Au platit pentru sex si au avut parte de cea mai umilitoare experienta din viata lor. Nu se vor mai duce niciodata la prostituate

Un grup de 11 prostituate, brat la brat cu clientii lor, a avut parte de o experienta de pomina, oamenii fiind fortati de politisti sa mearga goi pusca pe strazile orasului Sankt.

Alba Fest cu vedete pop-rock in cea mai mare cetate din Romania: Inna, Willy William, James Arthur si Antonia

In ultimul weekend din luna mai are loc la Alba Iulia evenimentul Alba Fest, una dintre cele mai amri manifestari muzicale din Romania. Participantii vor avea parte de trei zile pline de muzica si distractie. Peste 170. 000 de euro se vor investi in evenimentul care aduce in Cealalta Capitala artisti precum Inna, Willy William, James Arthur, dar si cei mai ascultati muzicieni din Romania, printre care Carlas Dreams si Antonia.

Cum se prepara cea mai sanatoasa prajitura din lume

Occidentul a ramas uimit, in momentul in care un bucatar japonez a inventat o prajitura care nu doar ca se face in cateva minute, dar este si foarte sanatoasa! Cred ca ar putea.

Recorduri vestimentare de Cartea Recordurilor. Cea mai lunga rochie din lume are 150 de metri lungime

Specialistii Guinness Book prezinta cele mai bizare obiecte vestimentare, stabilite drept recorduri mondiale in materie.

FOTO: Plaja din Vama Veche, distrusa de ploaie

Polile torentiale de acum doua zile au distrus o buna bucata din plaja din statiunea Vama Veche. Practic, nisipul a fost dislocat pe o lungime de cativa zeci de metri, in zona unde tinerii isi amplaseaza de obicei corturile, adancimea raveneii create fiind pe alocuri de aproape doi metri. Pagubele au fost produse pentru ca a plouat foarte mult, iar tubul care ar fi trebuit sa ajute la evacuarea apelor pluviale in mare nu a mai facut fata.

O plaja din Vama Veche a disparut, dupa o ploaie de 16 ore (FOTO)

In urma unei ploi care a durat nu mai putin de 16 ore, o plaja din vama Veche a fost distrusa, potrivit libertatea. ro. in judetul Constanta, luni, a fost cod galben de precipitatii puternice, grindin.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1909 seconds )