Libnet.ro
UNICEF

07:00

Topul mondial al oraselor cu cei mai multi milionari: Tokyo conduce per total, New York si Moscova au cei mai multi miliardari

Adevărul Adevărul,
Topul mondial al oraselor cu cei mai multi milionari: Tokyo conduce per total, New York si Moscova au cei mai multi miliardari

Tokyo este orasul cu cei mai multi bogati din lume, cu averi de peste un milion de dolari, excluzand resedinta principala, si se afla pe pozitia a doua in topul mondial al oraselor dupa numarul celor cu averi de peste 30 de milioane de dolari, potrivit unui raport al WealthInsight. continuă pe Adevărul

BAC 2013 Ultimul examen: cei mai multi candidati la bacalaureat au ales proba la Biologie

Absolventii de liceu care sustin Bacalaureatul 2013 au inceput proba la alegere a profilului si specializarii, ultimul examen din sesiunea iunie-iulie a BAC-ului. Examenul a inceput la ora 9:00 si dureaza 3 ore. Cei mai multi candidati au ales disciplina Biologie pentru proba scrisa. Aproximativ 67. 700 de absolventi de liceu vor da examen la aceasta disciplina, scrie Mediafax.

Care sunt judetele cu cei mai multi si cei mai putini locuitori

Cele mai mari judete, cu exceptia Municipiului Bucuresti, care are 1,88 milioane de locuitori, sunt Iasi, Prahova si Cluj, in timp ce la polul opus, judetele cu cei mai putini locuitori sunt Covasna, Tulcea si Salaj, potrivit rezultatelor definitive.

Iasi, judetul cu cei mai multi tineri din tara

Clasamentul celor mai tinere judete din Romania este condus de Iasi cu o pondere a tinerilor sub 24 de ani de 33,86% in populatia totala a judetului 772. 348), urmat de alte trei judete din regiunea Moldovei, si anume Suceava, Vaslui si.

Bacalaureat 2013: Absolventii de liceu sustin proba la alegere a specializarii. Disciplina Biologie, aleasa de cei mai multi candidati

Absolventii de liceu sustin vineri proba la alegere a profilului si specializarii, cei mai multi candidati alegand disciplina Biologie, potrivit Mediafax. Aproximativ 67. 700 de elevi vor da examen la aceasta.

TOP: centrele medicale care au pompat cei mai multi bani in publicitate in S1

Intr-o perioada in care estimarile cu privire la evolutia serviciilor medicale private nu sunt tocmai pozitive, promovarea operatorilor de servicii medicale prin publicitate ramane relativ constanta, se arata intr-un clasament mediaTrust.

BACALAUREAT 2013. Ultimul hop. Candidatii sustin astazi proba optionala. Cei mai multi au ales BIOLOGIA

BACALAUREAT2013: Candidatii la examenul de BACALAUREAT sustin astazi proba optionala a profilului. Absolventii de liceu si-au ales una dintre urmatoarele discipline pentru ultima proba scrisa de la.

Londra conduce in topul mondial al oraselor dupa numarul bogatilor cu peste 30 milioane de dolari

Londra conduce in topul mondial al oraselor dupa numarul bogatilor cu averi de peste 30 milioane de dolari, cu 4. 296 de multimilionari, insa centrele asiatice Singapore si Hong Kong inregistreaza cresteri.

Din turnul de fildes, topul celor mai populari romani pe Twitter: cei mai multi dintre ei urmaresc foarte putini oameni

Twitter ramane in Romania un canal cu putini utilizatori, folosit foarte putin comparat cu tarile din Europa de Vest. Cu toate acestea, si in Romania exista cateva varfuri reprezentative pentru acest canal. Din pacate, cel mai adesea, aceste.

Spanzurarea, metoda la care au apelat cei mai multi sinucigasi bistriteni

Comparativ cu 2011, in anul 2012 s-au inregistrat mai putine sinucideri in Bistrita-Nasaud potrivit ultimelor statistici. Metoda cel mai adesea utilizata este spanzurarea, dar nu lipsesc nici aruncarile de la etaj. Motivele pentru care bistritenii aleg sa-si puna capat zilelor sunt de cele mai multe ori: problemele de natura psihica, dezamagiri in dragoste sau dificultati financiare.

ADMITERE LICEU 2013 Cei mai buni elevi ai judetului : Karina Enuica, emblema liceului Mihai Eminescu si Silvian Baltac, geniul din Oltenita la chimie

Dupa ce a publicat topul celor mai bune licee din judetul Calarasi, urmat de profesorul de elita, adevarul. ro continua sa aduca in prim-plan povestile celor mai de succes elevi. Karina Enuica si Silvian Baltac sunt doar doi dintre cei mai buni tineri cu care ne mandrim.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )