Libnet.ro
UNICEF

23:15

Toronto: Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un atac armat produs intr-un club de noapte (VIDEO)

B1 B1,
Toronto: Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un atac armat produs intr-un club de noapte (VIDEO)

Autoritatile canadiene anunta ca cel putin doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite intr-un atac armat produs marti intr-un club de noapte din Toronto. in momentul atacului avea loc Festivalul OVO. continuă pe B1

FOTO. Un avion de vanatoare sirian S-A PRABUSIT in Turcia: 12 persoane au murit si alte 26 au fost ranite

12 persoane au murit si alte 26 au fost ranite, dupa ce un avion de vanatoare sirian s-a prabusit in centrul comercial al orasului Ariha, situat in nord-vestul tarii, langa frontiera cu Turcia .

FOTO+VIDEO. Incident la un festival din SUA: O persoana a murit si alte 20 au fost ranite, dupa ce un cort s-a prabusit

O persoana a murit si alte 20 au fost ranite intr-o suburbie a orasului american Chicago, dupa ce un cort s-a prabusit peste o parte a participantilor.

Arad: Un TIR a lovit doua autobuze pe DN 79. O persoana a murit si alte noua au fost ranite (VIDEO)

Un TIR a lovit, luni dimineata, un autobuz cu muncitori, care a fost proiectat pe camp, si a acrosat un al doilea autobuz, pe DN 79, in judetul Arad, informeaza Mediafax. Opt persoane au murit, iar alte.

VIDEO. Ploile puternice au facut victime in Macedonia: Cinci persoane au murit, iar alte 13 au fost ranite

Cinci persoane, printre care doi minori, au murit si alte cel putin 13 au fost ranite, marti dimineata, in urma unor ploi puternice si alunecari de teren, in regiunea Tetovo din nord-vestul Macedoniei.

Un avion utilitar cu doua persoane la bord s-a prabusit in Braila

Un avion utilitar s-a prabusit, sambata dimineata, intr-o orezarie din comuna braileana Stancuta, doua persoane aflate la bord fiind ranite.

VIDEO Teroristul din Aiud, din nou dupa gratii. Abia scapat de inchisoare, Corco a agresat doua persoane

Un barbat de 30 de ani din Aiud, fost fotbalist, cunoscut drept un veritabil terorist la nivel local datorita scandalurilor in care a fost implicat a ajuns din nou dupa gratii. Maxim Ciprian Ovidiu zis a fost arestat preventiv dupa ce a agresat doua persoane. in 2013, barbatul a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru fapte similare.

Doua macarale s-au prabusit in vestul Olandei: Cel putin 20 de persoane au fost ranite (VIDEO)

Aproximativ 20 de persoane au fost ranite dupa ce doua macarale s-au prabusit peste mai multe cladiri in orasul Alphen aan den Rijn, din vestul Olandei, in timp ce incercau sa ridice o sectiune importanta.

Un avion utilitar s-a prabusit in judetul Braila. Doua persoane au fost ranite

Un avion utilitar ce transporta o substanta de ingrasamant s-a prabusit, sambata dimineata, in judetul Braila. in urma accidentului, cele doua persoane aflate in avion, in varsta de 59, respectiv.

Incendiu de PROPORTII in Germania: Cel putin 27 de persoane au fost ranite

Cel putin 27 de persoane au fost ranite, marti dimineata, intr-un incendiu urmat de o explozie, intr-un adapost antiaerian din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, la Hamburg nordul Germaniei).

Accident GRAV in Arad: Un TIR a lovit doua autobuze. Cum arata bilantul victimelor

O persoana a murit si alte noua au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, in judetul Arad, dupa ce un TIR a lovit doua autobuze.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )