Libnet.ro
UNICEF

15:46

Un avion utilitar s-a prabusit in judetul Braila. Doua persoane au fost ranite

B1 B1,
Un avion utilitar s-a prabusit in judetul Braila. Doua persoane au fost ranite

Un avion utilitar ce transporta o substanta de ingrasamant s-a prabusit, sambata dimineata, in judetul Braila. in urma accidentului, cele doua persoane aflate in avion, in varsta de 59, respectiv. continuă pe B1

Un avion utilitar s-a prabusit in judetul Braila. Doua persoane au fost ranite (VIDEO)

Update: Pilotul avionul urmeaza sa fie adus la Spitalul de la Floreasca din Bucuresti. Un avion utilitar ce transporta o substanta de ingrasamant s-a prabusit, sambata dimineata, in judetul Braila.

Avion utilitar, prabusit in Braila: doua persoane ranite

Copilotul avionului utilitar de tip Antonov 2 prabusit, sambata dimineata, in judetul Braila a suferit mai multe fracturi, in timp ce pilotul are traumatisme, ambii fiind in stare stabila la Spitalul Judetean din Braila, transmite corespondentul.

Avion utilitar, prabusit in Braila: Pilotul a murit (UPDATE)

Copilotul avionului utilitar de tip Antonov 2 prabusit, sambata dimineata, in judetul Braila a suferit mai multe fracturi, in timp ce pilotul are traumatisme, ambii fiind in stare stabila la Spitalul Judetean din Braila, transmite corespondentul.

Un avion utilitar cu doua persoane la bord s-a prabusit in Braila

Un avion utilitar s-a prabusit, sambata dimineata, intr-o orezarie din comuna braileana Stancuta, doua persoane aflate la bord fiind ranite.

Avion utilitar prabusit in Braila. O persoana a fost grav ranita

Un avion utilitar s-a prabusit sambata dimineata intr-o orezarie din Braila. Din primele informatii, una din persoane este in stare foarte grava. Maior Stefan Stoian, reprezentant.

FOTO Un avion utilitar cu doua persoane la bord s-a prabusit in Braila. Pilotul a murit la spital

Pilotul unui avion utilitar care s-a prabusit, sambata dimineata, intr-o orezarie din comuna braileana Stancuta, a murit in urma ranilor suferite, iar copilotul se afla internat la Spitalul Judetean din Braila.

Avion utilitar, prabusit langa Stancuta

Un avion utilitar care imprastia ierbicid s-a prabusit, in aceasta dimineata, intr-o orezarie din apropierea comunei brailene Stancuta, accidentul soldandu-se cu doi raniti.

Seceta afecteaza tot mai puternic judetul Braila. Desi au acces la sistemul de irigatii, agricultorii nu isi uda culturile din cauza costurilor mari

Culturile agricole din judetul Braila au inceput sa sufere din cauza secetei. Agricultorii, in special cei din zonele cu soluri nisipoase Viziru, Bertesti, insuratei se plang ca, daca nu vin ploile, vor trebui sa recolteze floarea soarelui si porumbul mai devreme decat ar fi normal, pentru a salva ce se mai poate salva.

Avion de mici dimensiuni, PRABUSIT in Braila. Pilotul aeronavei a MURIT

Doua persoane au fost ranite, sambata dimineata, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in judetul Braila. Cei doi barbati au fost transportati la spital.

Avion de mici dimensiuni, PRABUSIT in Braila

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, sambata dimineata, in judetul Braila. Cei doi oameni, care se avlau la bordul aeronavei au fost raniti.

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )