Libnet.ro
UNICEF

17:15

Accident GRAV in Arad: Un TIR a lovit doua autobuze. Cum arata bilantul victimelor

România Liberă România Liberă,
Accident GRAV in Arad: Un TIR a lovit doua autobuze. Cum arata bilantul victimelor

O persoana a murit si alte noua au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, in judetul Arad, dupa ce un TIR a lovit doua autobuze. continuă pe România Liberă

Arad: Un mort si noua raniti dupa ce un TIR a lovit doua autobuze, unul ajungand pe camp

O persoana a murit si alte noua au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, pe DN 79, in judetul Arad, unde un TIR a lovit un autobuz cu muncitori, care a fost proiectat pe camp, si a acrosat un al doilea autobuz, traficul fiind blocat la ora transmiterii acestei stiri.

Arad: Un TIR a lovit doua autobuze pe DN 79. O persoana a murit si alte noua au fost ranite (VIDEO)

Un TIR a lovit, luni dimineata, un autobuz cu muncitori, care a fost proiectat pe camp, si a acrosat un al doilea autobuz, pe DN 79, in judetul Arad, informeaza Mediafax. Opt persoane au murit, iar alte.

Accident groaznic in Arad. Un mort si noua raniti

Un om a murit si noua au fost raniti intr-un grav accident care a avut loc, in urma cu putin timp, in judetul Arad. Un TIR a ajuns pe contrasens si a lovit doua autobuze care transportau muncitori care se duc.

Update. 5 morti intr-un accident grav intre 23 August si Olimp

00 Circulatia pe DN39 se desfasoara cu dificultate. Cele doua vehicule implicate sunt o Skoda si un BMW decapotabil. Ultimele cifre indica nu mai putin de 5 morti si trei persoane grav.

Accident GRAV de munca in Olanda. Cel putin 20 de raniti

Cel putin 20 de oameni au fost raniti dupa ce doua macarale utilizate pentru modernizarea unui pod s-au prabusit pe cateva case, in centrul Olandei, informeaza presa locala.

Accident GRAV pe DN 39 Mangalia-Constanta. Cinci persoane au MURIT

Cinci persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident produs, duminica seara, pe DN 39 Mangalia - Constanta, in zona localitatii 23 August, dupa ce un autoturism a ajuns pe contrasens si s-a izbit violent de o alta masina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )