Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTO+VIDEO. Incident la un festival din SUA: O persoana a murit si alte 20 au fost ranite, dupa ce un cort s-a prabusit

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Incident la un festival din SUA: O persoana a murit si alte 20 au fost ranite, dupa ce un cort s-a prabusit

O persoana a murit si alte 20 au fost ranite intr-o suburbie a orasului american Chicago, dupa ce un cort s-a prabusit peste o parte a participantilor. continuă pe România Liberă

Bursele din SUA au deschis in scadere

Bursele din SUA au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

ArcelorMittal isi restructureaza operatiunile din SUA si Africa de Sud

ArcelorMittal, cel mai mare producator mondial de otel, a lansat negocierile cu sindicatele in vederea restructurarii operatiunilor sale din SUA si Africa de Sud, care au fost afectate de cererea slaba, de preturile scazute si de concurenta importurilor siderurgice, in special a celor din China.

Tragedie la un festival din Chicago. Un mort si zeci de raniti dupa ce un cort s-a prabusit peste oameni

O persoana a murit si alte 20 au fost ranite intr-o suburbie a orasului american Chicago, la un festival, dupa ce un cort a fost smuls de vant, in timpul unei furtuni, si s-a prabusit peste o parte a.

FOTO VIDEO Armin van Buuren a facut un show de exceptie la Untold. Emotionat, a lacrimat pe scena: Romania, iti multumesc

Armin van Buuren a urcat pe scena Untold Festival sambata seara si a facut un show de exceptie. Emotionat de reactia neasteptat de calduroasa a publicului, acesta a lacrimat la finalul concertului. A fost aplaudat in nestire. DJ-ul a scris Romania, iti multumesc.

Prima statuie de ceara dedicata actritei Scarlett Johansson, expusa la Madame Tussauds din New York FOTO VIDEO

Prima statuie de ceara dedicata actritei americane Scarlett Johansson a fost prezentata publicului larg pe 30 iulie in cadrul unei ceremonii desfasurate la muzeul Madame Tussauds din New York SUA), potrivit Daily Mail, citat de Mediafax.

FOTO VIDEO Biserica Sfantul Martin, locul unde Mircea Cel Batran si Sigismund de Luxeburg au semnat tratatul de alianta impotriva turcilor

Micuta biserica este amplasata pe Dealul Martinsberg si este putin cunoscuta brasovenilor. Este unul dintre cele mai vechi monumente din Brasov.

FOTO VIDEO Rasnovul, noua vedeta a judetului Brasov: locul unde legendele medievale se imbina cu distractia. Atractia verii, festivalul de film istoric

In ultimii ani, orasul Rasnov a devenit o atractie turistica majora. Fortificatia medievala, parcul de dinozauri unic in Europa, deschis recent la poalele cetatii, singura pestera din Romania iluminata cu leduri si numeroasele trasee montane din zona sunt cateva dintre ofertele turistice ale localitatii.

FOTO VIDEO Brasovul, transformat in Venetia in jumatate de ora

Ruperea de nori din aceasta dupa amiaza a transformat Brasovul intr-o mica Venetie. Mall-ul de la gara a fost inundat si a fost evacuat.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Misiune: Imposibila. Natiunea secreta, Tom Cruise este in continuare un star fara egal al filmelor de actiune

Filmul Mission: Impossible - Rogue Nation/Misiune: Imposibila. Natiunea secreta are astazi premiera in cinematografele din Romania. Tom Cruise isi pastreaza aura de star intr-un film de actiune plin de efecte speciale si cu o distributie pe masura.

Mesaj din SUA de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )