Libnet.ro
UNICEF

20:30

TorrentLocker, unul dintre cei mai periculosi virusi, a devenit si mai avansat

Playtech Playtech,
TorrentLocker, unul dintre cei mai periculosi virusi, a devenit si mai avansat

TorrentLocker, analizatanalizat pentru prima datain anul 2014, este inca activ, iar datorita modului in care acesta vizeaza victimele potentiale cu spam directionat, reuseste sa evite atentia pe care o primeste cel mai proeminent cripto-ransomware. Cu toate acestea, cercetatorii de la ESET au continuat sa urmareasca evolutia acestui malware si au descoperit o serie de imbunatatiri []. continuă pe Playtech

Colliers International il recruteaza pe Laurentiu Duica, unul din cei mai experimentati manageri din piata de industrial

Colliers International, unul dintre cei mai mari consultanti imobiliari prezenti pe piata din Romania, l-a recrutat pe Laurentiu Duica in functia de responsabil pentru divizia Industrial, manager cu o experienta de peste 10 ani in piata de profil,.

Visul oricarui pedofil va fi indeplinit pe 10 septembrie la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. O bloggerita dezbate unul dintre cele mai controversate subiecte dansul la bara practicat de copii (VIDEO)

In ultimul timp dansul la bara a devenit din ce in ce mai apreciat. Efortul pe care dansatorii il depun este unul considerabil, iar cei care ii admira apreaciaza acest.

Cei mai importanti doi pasi pe care ii vei face vreodata

Two-factor authentication sau autentificarea in doi pasi este unul dintre lucrurile despre care se vorbeste mult, ca o masura suplimentara de siguranta binecunoscuta. in securitatea cibernetica, insa, mi s-a dovedit de multe ori ca nu e suficient sa stii ceva, ci sa iei masuri. Ce trebuie sa stii, deci, ca apoi sa actionezi? Autentificarea in [].

Unul dintre cele mai sarace judete din tara sta pe o imensa comoara naturala. Care sunt zonele care l-ar putea transforma intr-un paradis turistic

Caras-Severinul este unul dintre judetele cu cel mai mare potential turistic din Romania. Aici se poate practica turism balnear, montan, industrial, cultural, vanatoare si pescuit etc.

Unul dintre israelienii implicati in dosarul Black Cube scapa de arest

Curtea de Apel Bucuresti a decisinlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Ron Weiner, unul dintre israelienii de la Black Cube implicat in dosarul de hartuire a.

Unul dintre fondatorii Facebook se implica in alegerile din SUA: doneaza 20 de milioane de dolari

Miza alegerilor din SUA este enorma din cauza viziunilor total diferite ale celor doi candidati la postul de presedinte al Americii. Nu ar trebui sa ne mire ca unele persoane publice se implica direct in campania prezidentiala, uneori prin sume enorme de bani. Unul dintre fondatorii Facebook, a anuntat ca va dona 20 de milioane [].

Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 mil. dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Unul dintre fondatorii Facebook, Dustin Moskovitz, si sotia sa vor dona 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton si partidului sau, pentru alegerile din 8 noiembrie, relateaza AFP, precizand ca este vorba de o suma considerabila.

Unul dintre spionii Laurei Codruta Kovesi scapa de arest: Curtea de Apel Bucuresti l-a pus sub control judiciar pe angajatul Black Cube

Curtea de Apel Bucuresti a decis joi inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Ron Weiner, unul dintre israelienii de la Black Cube implicat in dosarul de hartuire a.

Cei mai frumosi manechini cu parul cret

A inceput deja New York Fashion Week, iar atentia tuturor se indreapta catre podiumurile de moda unde marii designeri isi prezinta noile colectii. Outfituri purtate de modelele in voga ale momentului. Iata care sunt cei frumosi manechini cu parul cret, inclusi in show-urile de la New York.

Premiera in Romania. Cotidianul a lansat una dintre cele mai scurte emisiuni de radio si tv Numai doua intrebari (VIDEO)

Premiera in Romania. Site-ul ziarului cotidianul. ro a lansat una dintre cele mai scurte emisiuni realizate vreodata la noi in tara. Emisiunea se va putea viziona pe site-ul cotidianul. ro, la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )