Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre israelienii implicati in dosarul Black Cube scapa de arest

Antena3 Antena3,
Unul dintre israelienii implicati in dosarul Black Cube scapa de arest

Curtea de Apel Bucuresti a decisinlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Ron Weiner, unul dintre israelienii de la Black Cube implicat in dosarul de hartuire a. continuă pe Antena3

Israelianul Ron Weiner, implicat in dosarul Black Cube, scapa de arestul la domiciliu

Curtea de Apel Bucuresti a decis joi inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru suspectul Ron Weiner.

Unul dintre israelienii implicati in scandalul privind spionarea sefei DNA a scapat de arestul la domiciliu

Ron Weiner, unul dintre israelienii suspectati ca ar fi spionat-o pe Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a scapat definitiv de arestul la domiciliu.

Unul dintre spionii Laurei Codruta Kovesi scapa de arest: Curtea de Apel Bucuresti l-a pus sub control judiciar pe angajatul Black Cube

Curtea de Apel Bucuresti a decis joi inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Ron Weiner, unul dintre israelienii de la Black Cube implicat in dosarul de hartuire a.

Unul dintre fondatorii Facebook se implica in alegerile din SUA: doneaza 20 de milioane de dolari

Miza alegerilor din SUA este enorma din cauza viziunilor total diferite ale celor doi candidati la postul de presedinte al Americii. Nu ar trebui sa ne mire ca unele persoane publice se implica direct in campania prezidentiala, uneori prin sume enorme de bani. Unul dintre fondatorii Facebook, a anuntat ca va dona 20 de milioane [].

Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 mil. dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Unul dintre fondatorii Facebook, Dustin Moskovitz, si sotia sa vor dona 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton si partidului sau, pentru alegerile din 8 noiembrie, relateaza AFP, precizand ca este vorba de o suma considerabila.

Visul oricarui pedofil va fi indeplinit pe 10 septembrie la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. O bloggerita dezbate unul dintre cele mai controversate subiecte dansul la bara practicat de copii (VIDEO)

In ultimul timp dansul la bara a devenit din ce in ce mai apreciat. Efortul pe care dansatorii il depun este unul considerabil, iar cei care ii admira apreaciaza acest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )