Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai sarace judete din tara sta pe o imensa comoara naturala. Care sunt zonele care l-ar putea transforma intr-un paradis turistic

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai sarace judete din tara sta pe o imensa comoara naturala. Care sunt zonele care l-ar putea transforma intr-un paradis turistic

Caras-Severinul este unul dintre judetele cu cel mai mare potential turistic din Romania. Aici se poate practica turism balnear, montan, industrial, cultural, vanatoare si pescuit etc. continuă pe Adevărul

Visul oricarui pedofil va fi indeplinit pe 10 septembrie la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. O bloggerita dezbate unul dintre cele mai controversate subiecte dansul la bara practicat de copii (VIDEO)

In ultimul timp dansul la bara a devenit din ce in ce mai apreciat. Efortul pe care dansatorii il depun este unul considerabil, iar cei care ii admira apreaciaza acest.

Sharon Tate Polanski: una dintre cele mai cumplite crime din istoria Hollywoodului!

Cine a fost sotia lui Polanski, frumoasa actrita descrisa in anii 60 ca una dintre cele mai promitatoare tinere talente? in locul marilor roluri asteptate, ea a ramas in istoria Hollywoodului drept victima unei dintre cele mai cumplite crime din istoria Hollywoodului.

Premiera in Romania. Cotidianul a lansat una dintre cele mai scurte emisiuni de radio si tv Numai doua intrebari (VIDEO)

Premiera in Romania. Site-ul ziarului cotidianul. ro a lansat una dintre cele mai scurte emisiuni realizate vreodata la noi in tara. Emisiunea se va putea viziona pe site-ul cotidianul. ro, la.

Unul dintre cele mai deranjante obiceiuri de la nunta. Claxonatul in exces este deranjant si profund ilegal

Unul dintre cele mai deranjante obiceiuri intalnite in traficul rutier din Romania este claxonatul in timpul alaiurilor de nunti.

Romania in alerta: Bacteria E.coli depistata in magazine, abatoare si restaurante din 8 judete din tara (VIDEO)

Alerta in 8 judete din tara! Inspectorii de la ANSVSA au descoperit E. coli in cele 14 probe prelevate din mai multe magazine, abatoare si restaurante. Situatia este cu atat mai grava cu.

TorrentLocker, unul dintre cei mai periculosi virusi, a devenit si mai avansat

TorrentLocker, analizatanalizat pentru prima datain anul 2014, este inca activ, iar datorita modului in care acesta vizeaza victimele potentiale cu spam directionat, reuseste sa evite atentia pe care o primeste cel mai proeminent cripto-ransomware. Cu toate acestea, cercetatorii de la ESET au continuat sa urmareasca evolutia acestui malware si au descoperit o serie de imbunatatiri [].

A fost prezentat filmul de promovare al uneia dintre cele mai asteptate lupte. Conor McGregor vrea sa-si ia revansa de la Jose Aldo (VIDEO)

Dupa mai multe speculatii cu privire la urmatorul adversar al lui Conor McGregor in care au fost vehiculate trei nume, s-a aflat in sfarsit adevarul. Mai multe case de pariuri s-au.

Cele mai frumoase corabii din lume, in Portul Constanta. Regata Marilor Veliere ofera spectacol: muzica, dans, delicatese din Dobrogea, artizanat si artificii

Cele mai frumoase corabii din lume pot fi admirate in acest weekend in Portul Constanta. Velierele sunt la cheul Terminalului de pasageri si isi asteapta vizitatorii, cu muzica, dans, delicatese traditionale din Dobrogea, artizanat si artificii.

Bragi Headphone ar putea fi cele mai ieftine casti complet wireless

Domeniul castilor in-ear complet fara fire a luat amploare in ultimul an, iar Bragi Headphone s-ar putea sa fie unul dintre cele mai accesibile modele. in urma cu aproximativ doi ani, cei de la Bragi visau la o pereche de casti in-ear ca nu aveau nici un fir intre ele. Acestea purtau numele de Dash [].

Amenda record pentru una dintre cele mai mari banci americane. Peste 5.300 de angajati ai institutiei bancare au fost concediati dupa izbucnirea scandalului

De ani de zile angajatii Wells Fargo au emis in secret carti de credit fara consimtamantul clientilor. Ei au creat conturi de e-mail false cu ajutorul carora au deschis conturi pentru serviciile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )