Libnet.ro
UNICEF

20:15

Tot mai multi romani au conturile blocate din cauza unor datorii pe care le-au platit. Istoria secreta a ingroparii proiectului de informatizare a ANAF

B1 B1,
Tot mai multi romani au conturile blocate din cauza unor datorii pe care le-au platit. Istoria secreta a ingroparii proiectului de informatizare a ANAF

Fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, face dezvaluiri uluitoare despre modul in care s-a ingropat proiectul de modernizare si informatizare al ANAF. Acesta scrie pe blogul sau ca, in aprilie 2013, Banca Mondiala a. continuă pe B1

Premierul Olandei respinge ideea unei Uniuni Europene tot mai stranse

Premierul olandez, Mark Rutte, a respins ideea potrivit careia Uniunea Europeana va intra pe o cale inevitabila a unei integrari tot mai stranse dupa ce Marea Britanie va parasi, anul viitor, blocul comunitar. Totodata, relateaza Reuters, Rutte s-a pronuntat in favoarea acordarii de fonduri in special pentru proiectele cu beneficii economice.

Incident grav pe aeroport! Mai multi pasageri au fost raniti dupa ce scara de urcare in avion s-a prabusit- VIDEO

Mai multi pasageri care se imbarcau la bordul unui avion care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul International din Islamabad, Pakistan, cu destinatia Dubai, au avut parte de un incident neobisnuit. Scara pe.

Danemarca are de doua ori mai multi porci decat oameni

Danemarca este singura tara membra UE in care porcii sunt de doua ori mai multi decat locuitorii, cu 215 porci la 100 de locuitori. Alte state care stau bine la acest capitol sunt Olanda 70 de porci la.

Asasinarea ziaristului slovac Jan Kuciak: Politia a arestat mai multi oameni de afaceri italieni, suspectati de jurnalist de legaturi cu mafia 'Ndrangheta

Politia slovaca a anuntat joi ca a arestat mai multi oameni de afaceri italieni citati in ancheta de coruptie la nivel inalt efectuata de ziaristul asasinat Jan Kuciak, care ii suspecta de legaturi cu mafia, scrie AFP.

Suntem tot mai departe de revocarea sefei DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, inainte de sedinta de bilant al DNA pe anul 2017, ca asteapta o serie de documente pentru o decizie in cazul cererii de destituire a procurorului-sef al DNA, subliniind ca suntem tot mai departe de revocare.

CFR Calatori anuleaza vineri 49 de trenuri din cauza vremii

CFR Calatori anunta ca vineri, din cauza conditiilor meteo, sunt anulate 49 de trenuri. Compania spune insa ca traficul reintra in normal, dupa ce zilele trecute au fost anulate peste 100 de curse. Vineri dimineata cel mai frig a fost Radauti, -24, insa in sudul tarii in cele mai multe locuri temperaturile nu au coborit sub -10, fiind mult mai cald decat joi.

Medicii sunt in alerta! 73 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana care a murit din cauza gripei avea conditii.

Lista drumurilor inchise din cauza vremii

DJ 546E Oporelu Miesti judetul Olt) si DJ 284 Ghermanesti Arsura judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza vremii, informeaza duminica Centrul Infotrafic din Politia Romana. La.

CFR Calatori a anulat 29 de trenuri, sambata dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Un numar de 29 de trenuri erau anulate, sambata, la ora 9:00, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, conform datelor publicate pe site-ul CFR Calatori.

VIDEO SUA: Cel putin cinci persoane au murit din cauza furtunii care a provocat inundatii si a afectat transportul aerian si feroviar in nord-est

Cel putin cinci persoane au murit in nord-estul Statelor Unite vineri, unde vantul a batut cu 129 de kilometri pe ora, iar strazile din Boston au fost inundate din cauza furtunii, afectand zborurile si serviciile de transport feroviar, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )