Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident grav pe aeroport! Mai multi pasageri au fost raniti dupa ce scara de urcare in avion s-a prabusit- VIDEO

Antena3 Antena3,
Incident grav pe aeroport! Mai multi pasageri au fost raniti dupa ce scara de urcare in avion s-a prabusit- VIDEO

Mai multi pasageri care se imbarcau la bordul unui avion care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul International din Islamabad, Pakistan, cu destinatia Dubai, au avut parte de un incident neobisnuit. Scara pe. continuă pe Antena3

ATAC ARMAT la o UNIVERSITATE din SUA: Mai multi MORTI SI RANITI (VIDEO)

Atac armat in campusul Universitatii din Michigan, SUA. Doua persoane au fost impuscate mortal. Numarul ranitilor nu este cunsocut inca. Atacatorul a reusit sa fuga, iar in aceste momente politia a.

Mai multi italieni au fost batuti dupa ce au oprit masina pentru a sari in ajutorul unui roman

Trei italieni au oprit masina pentru a ajuta un roman care avea pana, insa acestia au fost batuti cu bestialitate de cei cinci oameni care se aflau in masina acestuia. Incidentul a avut loc la.

Numarul tinerilor romani care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual. Cei mai multi nu se mai intorc in tara

Tot mai multi tineri din Romania, elevi de gimnaziu sau de liceu, aleg sa isi continue studiile in institutiile de invatamant din Europa, SUA sau Canada. Mai exact, numarul celor care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual, potrivit.

Danemarca are de doua ori mai multi porci decat oameni

Danemarca este singura tara membra UE in care porcii sunt de doua ori mai multi decat locuitorii, cu 215 porci la 100 de locuitori. Alte state care stau bine la acest capitol sunt Olanda 70 de porci la.

Asasinarea ziaristului slovac Jan Kuciak: Politia a arestat mai multi oameni de afaceri italieni, suspectati de jurnalist de legaturi cu mafia 'Ndrangheta

Politia slovaca a anuntat joi ca a arestat mai multi oameni de afaceri italieni citati in ancheta de coruptie la nivel inalt efectuata de ziaristul asasinat Jan Kuciak, care ii suspecta de legaturi cu mafia, scrie AFP.

Stare de alerta in SUA. Un plic cu o substanta suspecta a bagat in spital mai multi puscasi marini

Un plic continand o substanta necunoscuta a fost deschis, marti, intr-o baza militara americana, in apropiere de Washington, iar 11 persoane s-au simtit rau dupa aceea, au anuntat reprezentanti ai.

Curs de exorcizare, anuntat la Vatican: Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati

Vaticanul a anuntat de curand ca organizeaza un curs de exorcizare, motivand ca din ce in ce mai m.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )