Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tot mai multi romani merg la cinematograf. Numarul lor a crescut cu 13,8%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tot mai multi romani merg la cinematograf. Numarul lor a crescut cu 13,8%

Romania se numara printre cele opt tari europene in care, in 2013, s-a inregistrat o crestere a numarului de spectatori in cinematografe. Astfel, au fost vandute cu 13,8% mai multe bilete, in conditiile in care, la nivelul Uniunii Europene, numarul. continuă pe Wall-Street Ro

Paralela 45: Anul 2014 este primul in care Grecia atrage mai multi turisti romani decat Turcia

Numarul de chartere care pleaca din Romania spre insulele grecesti va depasi in premiera, in acest an, numarul de zboruri spre Antalya si celelalte statiuni din Turcia, pe fondul preturilor tot mai mici dn Grecia, a declarat Alin Burcea, proprietarul.

Mai multi romani la cinema: numarul spectatorilor a crescut cu 13,8% in 2013

Un studiu realizat de Observatorul European al Audiovizualului arata ca Romania se numara printre cele opt tari europene in care, in 2013, s-a inregistrat o crestere a numarului de spectatori in cinematografe, fiind vandute cu 13,8% mai multe bilete, informeaza Mediafax.

Cei mai multi europeni nu stiu de numarul de urgenta 112

Cei mai multi europeni nu and stiu la ce numar sa sune cand, aflandu-se intr-o and tara straina, se confrunta cu o situa and tie de urgen and ta, transmite un sondaj Eurobarometru efectuat la sfar and situl lunii trecute, din care a reie and sit ca 49% dintre europeni nu and stiu ca pot contacta serviciile de urgen and ta la numarul 112, romanii fiind o exceptie in acest sens 71% dintre ei au cunostinta de existenta serviciului).

Bitcoin este folosita tot mai mult de muncitorii imigranti

Bitcoin, o moneda digitala creata in 2009 si nereglementata de vreo banca centrala, este folosita tot mai mult de muncitorii imigranti care transfera astfel banii catre locurile din care au plecat, prin urmare sistemul incepe sa fie folosit in scopuri.

Contractele la distanta reclamate tot mai des de utilizatorii de comunicatii electronice

Contractele la distanta reclamate tot mai des de utilizatorii de comunicatii electronice, sustine Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), care precizeaza ca a primit, pe parcursul anului 2013, 1. 155 de plangeri.

Cum sa ai mai multi bani. 6 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre bani

Intr-o perioada precum cea prezenta este important sa stii cat mai multe despre bani, despre gestionarea lor si, de ce nu, despre multiplicarea lor. Mai mult ca oricand, este bine sa asculti parerile expertilor.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )