Libnet.ro
UNICEF

15:46

Paralela 45: Anul 2014 este primul in care Grecia atrage mai multi turisti romani decat Turcia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Paralela 45: Anul 2014 este primul in care Grecia atrage mai multi turisti romani decat Turcia

Numarul de chartere care pleaca din Romania spre insulele grecesti va depasi in premiera, in acest an, numarul de zboruri spre Antalya si celelalte statiuni din Turcia, pe fondul preturilor tot mai mici dn Grecia, a declarat Alin Burcea, proprietarul. continuă pe Wall-Street Ro

Mutu: Sunt primul care respecta deciziile antrenorului

Adrian Mutu a vorbit despre relatia pe care o are cu antrenorul Cosmin Contra, fostul sau coleg de camera de la echipa nationala, si ii asigura pe fanii Petrolului ca el este primul care respecta deciziile tehnicianului.

Care sunt zonele de pescuit sportiv din judetul Bacau si tarifele pentru permis in anul 2014

Practicarea pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2014 se face in baza permisului de pescuit, a chitantei privind plata taxei de autorizare sau a talonului de pensie, dupa caz.

Calatoria la Tiraspol si cramele din Cricova si Purcari, printre cele mai neobisnuite vacante in anul 2014

O calatorie la Bucuresti, Brasov, Chisinau, Purcari si Tiraspol este una dintre vacantele inedite ale acestui an, intr-un top realizat de publicatia britanica The Telegraph.

Anul 2014 ar putea fi cel mai fierbinte din istorie. Cercetatorii germani estimeaza caEl Nino revine spre finalul anului

In 2014, ar putea reveni fenomenul atmosferic El Nino. Efectele sale, cumulate cu incalzirea globala, vor aduce cele mai ridicate temperaturi consemnate vreodata.

MIRACOL in urma tragediei aviatice din Algeria. Cine este SUPRAVIETUITORUL care a sfidat moartea

77 de persoane si-au pierdut viata in urma unui grav accident aerian, in Algeria. Un avion militar de tip Hercules s-a prabusit intr-o zona muntoasa, la aproximativ 500 de kilometri de Alger. O singura.

VIDEO Basescu: Revenirea la o justitie controlata este un lucru care se poate intampla. La o presiune continua si indelungata, institutiile nu vor rezista la infinit

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, cu ocazia unei conferinte organizate la Cluj-Napoca de Fundatia Miscarea Populara, ca actiune politica a USL din ultimul an a evidentiat instabilitatea reformelor, faptul ca revenirea la o justitie controlata este un lucru care se poate intampla. Seful statului a adaugat ca institutiile statului au rezistat la atacul din vara lui 2012 si la 'martea neagra', dar nimeni nu crede, nici macar eu, ca la o presiune continua si indelungata, institutiile vor rezista la infinit, acestea fiind atacate, mai nou, prin modificarea regulamentelor de functionare.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )