Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bitcoin este folosita tot mai mult de muncitorii imigranti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bitcoin este folosita tot mai mult de muncitorii imigranti

Bitcoin, o moneda digitala creata in 2009 si nereglementata de vreo banca centrala, este folosita tot mai mult de muncitorii imigranti care transfera astfel banii catre locurile din care au plecat, prin urmare sistemul incepe sa fie folosit in scopuri. continuă pe Wall-Street Ro

Skinny Puppy cere despagubiri pentru ca muzica lor este folosita la tortura prizonierilor de la Guantanamo Bay

Formatia canadiana Skinny Puppy cere 666. 000 de dolari despagubiri, dupa ce au aflat ca muzica lor este folosita la tortura prizonierilor de la Guantanamo Bay, scrie The Guardian. Informatia a venit de la un.

Contractele la distanta reclamate tot mai des de utilizatorii de comunicatii electronice

Contractele la distanta reclamate tot mai des de utilizatorii de comunicatii electronice, sustine Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), care precizeaza ca a primit, pe parcursul anului 2013, 1. 155 de plangeri.

Deloitte: Ochelari inteligenti, vanzari mari de smartphone-uri in randul celor peste 55 de ani si tot mai multe cursuri online

Cresterea vanzarilor de ochelari inteligenti ori a bratarilor de fitness, avansul penetrarii smartphone-urilor in randul celor peste 55 de ani si lansarea a tot mai multe cursuri online vor fi printre principalele tendinte anul acesta pe piata de.

Ce sa mananci dupa antrenament, ca sa nu te ingrasi mai mult decat slabesti.

Multe persoane care nu fac sport au impresia ca adeptii exercitiilor fizice sunt mari mancai, ca au apetitul crescut din cauza work-outului. Asa o fi? Doar sportivii de performanta sau cei care vor sa-si mareasca masa musculara mananca mai mult decat un om normal, in perioada antrenamentelor care, in cazul lor, devine stil de viata). Insa un studiu recent arata ca, dimpotriva, efortul fizic reduce pofta de mancare. Asadar, ai un motiv in plus pentru a te apuca de sport, caci cu siguranta nu .

Ponta: Oamenii de afaceri pot transmite incredere si stabilitate, chiar mai mult decat politicienii

Oamenii de afaceri pot transmite un semnal de incredere si stabilitate de care Romania si regiunea au mare nevoie, chiar mai mult decat oamenii politici, pentru ca nu exista democratie si societate stabile decat acolo unde mediul de afaceri se.

Exercitiile fizice de doar cateva minute cu care slabesti cel mai mult.

Multe dintre aparatele cele mai folosite in salile de fitnes sunt eliptice sau stationare, precum bicicletele si benzile de alergat, si iti arata pe ecran cate calorii arzi. Insa nu ai neaparat nevoie de aparate avansate de fitnes pentru a sti cate calorii arzi! Aceste cinci exercitii fizice iti solicita in asa fel musculatura incat arzi multe calorii, lucrandu-ti numerosi muschi in acelasi timp. Partea buna: poti sa le faci si acasa, economisind banii de abonament la sala. Estimarile calorice .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )