Libnet.ro
UNICEF

06:00

TOT ce trebuie sa stii despre BLACK FRIDAY!

Playtech Playtech,
TOT ce trebuie sa stii despre BLACK FRIDAY!

Daca nu stiti inca, aflati acum ca se apropie BLACK FRIDAY! Ce e aia? O alta sarbatoare importata de la americani total lipsita de substanta atunci cand vorbim de Romania. Nu e nici prima, nici singura a se vedea:Valetines Day si Halloween. Cine suntem noi sa ne opunem curentului? Daca oamenii vor o zi de Vineri cat mai Neagra, atunci trebuie sa o aiba spre deliciul si castigul comerciantilor de pretutindeni. Mai jos veti gasi TOT ce trebuie sa stiti . continuă pe Playtech

Altex mizeaza pe vanzari de aproximativ 5 mil. euro de Black Friday

Altex Romania, cel mai mare retailer local de electronice, electrocasnice si IT, se asteapta ca vineri, pe 23 noiembrie, sa ajunga la vanzari de peste 5 milioane de euro datorita evenimentului Black Friday. Suma este cu aproximativ 10% mai mare.

3 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre vise

Toata lumea este interesata de vise si cerceatorii fac tot felul de studii despre vise pentru a afla tot mai multe despre ele. In momentul in care pui capul pe perna, partea constienta din tine intra in repaos, insa celu.

BLACK FRIDAY. Orange ofera reduceri de pana la 90% online, timp de o saptamana, in ...

In perioada 19-25 noiembrie 2012, Orange Romania lanseaza campania black week, exclusiv online, pe www. orange. ro, ce include sute de tipuri de produse, potrivit unui comunicat remis romanialibera. ro. Timp de 7 zile, vizitatorii paginii orange. ro isi pot cumpara din magazinul online telefoane, tablete si laptopuri cu reducere de pana la 90%, alaturi de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent. De asemenea, vor putea alege dintr-o gama larga de accesorii si gadgeturi precum casti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )