Libnet.ro
UNICEF

22:15

Tot ce trebuie sa stiti despre fraude bancare si despre folosirea cardului la Campionatul Mondial din Brazilia

Adevărul Adevărul,
Tot ce trebuie sa stiti despre fraude bancare si despre folosirea cardului la Campionatul Mondial din Brazilia

Va pregatiti sa va duceti in Brazilia pentru Campionatul Mondial de Fotbal? Ei bine, expertii Kaspersky avertizeaza asupra pericolelor la care va expuneti. continuă pe Adevărul

Tot ce trebuie sa stiti despre fraude bancare si folosirea cardului la Campionatul Mondial din Brazilia

Va pregatiti sa va duceti in Brazilia pentru Campionatul Mondial de Fotbal? Ei bine, expertii Kaspersky avertizeaza asupra pericolelor la care va expuneti.

VIDEO Oana Petroff, Mindshare Romania: Ne intereseaza audientele, dar se vorbeste tot mai mult despre continut, despre contextul publicitatii. Clientii isi pun problema: incotro?

Acum se vorbeste tot mai mult despre continut si despre contextul publicitatii . ), pentru ca vedem ce fel de continut e la televizor. Si isi pun si clientii problema din ce in ce mai mult: incotro? spune Oana Petroff, managing director al agentiei de media Mindshare Romania, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Avem foarte multi clienti care ne intreaba ce se va intampla - va scadea Pro, va creste Antena? Si multi dintre ei se gandesc, chiar, sa-si amane putin niste decizii, spune ea. Ea a discutat cu HotNews. ro despre evolutia pietei de publicitate, situatia din televiziuni, scaderea publicitatii online de tip display si asteptarile de la programmatic buying. Interviul cu Oana Petroff face parte din seria HotNews. ro Ad Report, ce urmareste sa analizeze, prin ochii reprezentantilor agentiilor de publicitate, starea pietei de comunicare din Romania in 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )