Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie: meseriile care iti asigura cel mai bun credit

Playtech Playtech,
Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie: meseriile care iti asigura cel mai bun credit

Cu siguranta te gandeai ca sunt unii oameni care acceseaza mai usor credite. Ei bine, da, se intampla si in Romania. Daca ai incercat cel putin o data sa iei credit, stii deja prin. continuă pe Playtech

BNR a facut anuntul momentului: romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle

Banca Nationala a Romaniei a venit cu un anunt important pe final de vara. E un anunt de avut in vedere de catre toti romanii care au card bancar. Conform anuntului BNR, numarul total de.

Doua alimente preferate de toti romanii provoaca boli grave. Le consuma in fiecare weekend, fara sa stie pericolul la care se expun

In ziua de azi, devine din ce in ce mai greu sa gasesti alimente care sa nu iti dauneze grav sanatatii. Medici nutritionistri trag insa un semnal de alarma in legatura cu doua alimente preferate de toti romanii, care spun ei ar provoca boli grave. in majoritatea alimentelor pe care le gasesti la .

De ce a fost salvata Irina Loghin, de fapt, dupa infectarea cu covid-19. Toti romanii trebuie sa stie asta

Fanii Irinei Loghin au fost extrem de speriati de soarta artistei. Ce s-a intamplat cu aceasta dupa infectarea cu COVID-19 si cum a reusit sa se salveze? Irina Loghin, secretul in lupta cu coronavirus Irina Loghin a fost testata pozitiv cu coronavirus, dar stilul de viata extrem de echilibrat i-a adus nu numai beneficii pana .

Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il manance, zilnic. Ce se intampla in corpul tau, dupa consum

Desi este un aliment banal, specialistii recomanda sa il mancam zilnic. Ce se intampla in corpul tau, dupa ce consumi acest fruct, este extraordinar! Fructul pe care trebuie sa il consumi zilnic Bananele, caci despre ele este vorba, sunt fructe minune! Pe langa gustul extraordinar, ele au multe beneficii pentru organism. Acestea, spun specialistii, regleaza .

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

De cate ori a fost Raed Arafat la terasa, in plina pandemie. Adevarul s-a aflat, e ca toti romanii

Raed Arafat, seful DSU, este omul responsabil cu stabilirea si anuntarea restrictiilor pentru romani. Asa ca nu mira pe nimeni ca, mai ales in ultima perioada, nu este deloc in topul celor mai simpatizate personaje. Cei care au respectat la linie numeroasele reguli impuse pe timpul pandemiei ar vrea ca la fel sa faca si .

Constructia inedita care se va face in Romania! Toti romanii se vor inghesui sa o vada

Ocna Mures ar putea sa devina in cel mai scurt timp un centru turistic de top in Romania. Ministerul Economiei este gata sa ofere sprijinul necesar pentru realizarea unor obiective importante in zona, asa cum anunta autoritatile locale. Este vorba despre un muzeu al sarii in aer liber, care se spera ca va putea fi .

Ce se intampla de la 1 septembrie, de fapt, cu romanii care vor sa mearga in Ungaria. Toata lumea trebuie sa afle asta

Decizia autoritatilor maghiare de a inchide granitele este una ingrijoratoare. Bogdan Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe, a explicat ce se intampla de la 1 septembrie, de fapt, cu romanii care vor sa mearga in Ungaria. Ce se intampla cu romanii care vor sa ajunga in Ungaria, dupa 1 septembrie in urma deciziei luate de Guvernul maghiar .

Alimentul care are 6 beneficii nebanuite si pe care il avem toti in casa. La ce trebuie sa-l folosim

Originar din Italia, alimentul este obtinut integral sau partial din must de struguri. Concentrat si cu o aroma intensa, a inceput sa fie folosit cu spor si in Romania in ultimii ani. 6 beneficii ale unui aliment pe care il avem toti in casa Otetul balsamic nu este un ingredient pentru gatit incalzindu-l ii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2017 seconds )