Libnet.ro
UNICEF

01:05

Totul despre temutul sindrom Down la copii. Cele mai importante intrebari ale unui parinte

Antena3 Antena3,
Totul despre temutul sindrom Down la copii. Cele mai importante intrebari ale unui parinte

Sindromul Down este o tulburare genetica ce apare apare cu o frecventa medie de 1 la 800 de nasteri. Sindromul Down este asociat cu dificultati usoare spre moderate de invatare, intarzieri in dezvoltare,. continuă pe Antena3

Utile: Tiuitul urechilor: care sunt cauzele si in ce situatii reprezinta un motiv de ingrijorare; Cele mai vehiculate mituri despre sex, boli transmisibile si contraceptie; Cele mai eficiente remedii naturiste pentru artrita

Ce inseamna cu adevarat o alimentatie sanatoasa? Medicii clarifica miturile frecvente din nutritie. Din ce in ce mai multe persoane sunt. Trucuri simple care combat mirosul urat al respiratie. Halitoza, cum ii spun medicii, ii face pe unii dintre noi sa evite chiar socializarea.

Cele mai asteptate 10 modele noi la Salonul Auto de la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt 12-22 septembrie) are loc la doi ani si este cea mai mare expozitie de masini din Europa. Anul acesta, marcile auto care au inchiriat cele mai mari spatii sunt Opel, Volkswagen, BMW si Mercedes-Benz. Din cele aproape 70.

GTA V, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, se lanseaza luni in Romania.

Unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, Grand Theft Auto V, va fi lansat luni in Romania. Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfasoara in metropola moderna Los Santos: intreg orasul este impanzit de guru autoproclamati, de personaje dubioase care viseaza sa devina vedete si de celebritati a caror faima este de mult apusa. In mijlocul acestei lumi dominate de criza economica si reality show-uri de duzina jucatorii ii vor intalni pe cei trei protagonisti ai .

Studiu: Cele mai fericite tari sunt in nordul Europei. Pe ce loc este Romania?

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat de Earth Institute din cadrul.

Cele mai fericite tari sunt in nordul Europei. Pe ce loc este Romania?

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat de Earth Institute din cadrul.

Identitatea nationala a Romaniei, una dintre cele mai importante preocupari ale romanilor

Deputatul Partidului Social Democrat PSD) Ana Birchall a declarat, in cadrul unei interventii sustinute in plenul Camerei Deputatilor, ca identitatea nationala a tarii noastre trebuie sa devina una dintre cele mai importante preocupari a romanilor si in special a politicienilor.

Domeniile vedeta in aceasta toamna: unde gasesti cele mai multe joburi si salariile oferite

Pentru cei care nu si-au gasit un loc de munca, finalul de an poate sa aduca o sansa importanta de integrare pe piata muncii. Wall-Street. ro iti prezinta domeniile cu cele mai multe pozitii deschise, joburi si salariile oferite de catre angajatori.

Raport: Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat ieri de Earth Institute din cadrul Universitatii Columbia.

Politistii italieni au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie

Autoritatile italiene au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie, dupa ce un grup de traficanti a dat foc la incarcatura pe care o transportau. Cele 30 de tone de hasis erau transportate.

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei: Romania ocupa locul 90

Cele mai fericite tari din lume se afla in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei. Asta reiese din studiul World Happiness.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )