Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cele mai asteptate 10 modele noi la Salonul Auto de la Frankfurt

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai asteptate 10 modele noi la Salonul Auto de la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt 12-22 septembrie) are loc la doi ani si este cea mai mare expozitie de masini din Europa. Anul acesta, marcile auto care au inchiriat cele mai mari spatii sunt Opel, Volkswagen, BMW si Mercedes-Benz. Din cele aproape 70. continuă pe Wall-Street Ro

TOP Cele mai bune 10 orase universitare din lume. Paris ocupa primul loc

Compania QS, care a publicat marti topul mondial al universitatilor, a realizat si un top 10, respectiv 50 al celor mai bine cotate orase la nivel international. Bucurestiul nu apare in clasament, iar Parisul este pe primul loc.

ZECE concepte noi de masini la Salonul Auto de la Frankfurt

Marcile auto vor prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt 12-22 septembrie 2013), organizat o data la doi ani, aproape 70 de modele noi in premiera, din care 20 sunt concepte. Gasiti mai jos cele mai interesante zece concepte.

Masini electrice, hibride si tehnologii noi, la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Salonul Auto de la Frankfurt va reuni cele mai importante nume din industria auto mondiala, cu 70 de modele si concepte prezentate in premiera, iesind in evidenta vehicule electrice, automobile cu propulsie hibrida si prototipuri menite sa demonstreze.

Dacia va lansa marti noul Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt

Constructorul auto Dacia va lansa marti, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Duster, a anuntat compania detinuta de grupul francez Renault. Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la acelasi pret:.

EXCLUSIV FOTOGALERIE Cum arata standul Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia prezinta versiunea restilizata a SUV-ului Duster la salonul auto de la Frankfurt care incepe marti, iar HotNews si 0-100. ro va prezinta o serie de poze in premiera de la standul marcii romanesti. Noul Duster este doar o evolutie, ci nu o revolutie fata de varianta din prezent, iar deosebirile se vad in partea frontala, in interior si la motorizari, fiindca Duster va dispune de motorul de 1,2 litri, 125 CP.

TOP: destinatiile cu cele mai mari preturi la cazare din Europa

Cazarea reprezinta de multe ori o parte importanta din bugetul pentru vacanta, desi ideal este sa aloci cat mai mult plimbarilor si descoperirii de locuri noi. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai scumpe 10 destinatii din Europa dupa tarifele de.

Studiu: Cele mai fericite tari sunt in nordul Europei. Pe ce loc este Romania?

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat de Earth Institute din cadrul.

Cele mai fericite tari sunt in nordul Europei. Pe ce loc este Romania?

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat de Earth Institute din cadrul.

Identitatea nationala a Romaniei, una dintre cele mai importante preocupari ale romanilor

Deputatul Partidului Social Democrat PSD) Ana Birchall a declarat, in cadrul unei interventii sustinute in plenul Camerei Deputatilor, ca identitatea nationala a tarii noastre trebuie sa devina una dintre cele mai importante preocupari a romanilor si in special a politicienilor.

Unde sunt cele mai fericite tari din lume si pe ce loc se claseaza Romania in acest top

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )