Libnet.ro
UNICEF

21:45

GTA V, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, se lanseaza luni in Romania.

România Liberă România Liberă,
GTA V, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, se lanseaza luni in Romania.

Unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, Grand Theft Auto V, va fi lansat luni in Romania. Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfasoara in metropola moderna Los Santos: intreg orasul este impanzit de guru autoproclamati, de personaje dubioase care viseaza sa devina vedete si de celebritati a caror faima este de mult apusa. In mijlocul acestei lumi dominate de criza economica si reality show-uri de duzina jucatorii ii vor intalni pe cei trei protagonisti ai . continuă pe România Liberă

Identitatea nationala a Romaniei, una dintre cele mai importante preocupari ale romanilor

Deputatul Partidului Social Democrat PSD) Ana Birchall a declarat, in cadrul unei interventii sustinute in plenul Camerei Deputatilor, ca identitatea nationala a tarii noastre trebuie sa devina una dintre cele mai importante preocupari a romanilor si in special a politicienilor.

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii din lume vrea licenta pentru a organiza pariuri sportive online

Deutsche Telekom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii din lume, vrea sa obtina licenta pentru a organiza pariuri sportive online, anunta Reuters. in acest scop, grupul a formulat o.

Politistii italieni au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie

Autoritatile italiene au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie, dupa ce un grup de traficanti a dat foc la incarcatura pe care o transportau. Cele 30 de tone de hasis erau transportate.

Spectacolul impresionant oferit de Soare. Vezi unele dintre cele mai bune imagini

Observatorul Solar DynamicsSDO) analizeaza Soarele inca din 2009, insa in ultimele doua saptamani a realizat unele dintre cele mai bune imagini. SDO a fost martorul unei activitati intense, care.

Cele mai asteptate 10 modele noi la Salonul Auto de la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt 12-22 septembrie) are loc la doi ani si este cea mai mare expozitie de masini din Europa. Anul acesta, marcile auto care au inchiriat cele mai mari spatii sunt Opel, Volkswagen, BMW si Mercedes-Benz. Din cele aproape 70.

LG G2 versus Sony Xperia Z Ultra - Cum se prezinta in teste doua dintre cele mai bune dispozitive ale momentului

LG G2 si Sony Xperia Z Ultra sunt doua dispozitive destul de diferite, dar in privinta dotarilor sunt similare. Ce se intampla cand le compari sa vezi care e mai bun? Nu prea obtii un raspuns concret.

FOTO Un director al Goldman Sachs si-a cumparat cu 14 milioane de dolari o vila construita la 1909intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale New Yorkului

Presedintele diviziei asiatice a Goldman Sachs, Mark Schwartz, a cumparat o vila in Manhattan pentru 14 milioane de dolari, una dintre putinele astfel de proprietati disponibile intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale New Yorkului, potrivit Bloomberg.

Premiera la Festivalul Enescu. Palatul de Justitie a fost arhiplin ieri seara la concertul extraordinar oferit de Pinchas Zukerman, unul dintre cei mai mari violonisti ai lumii

La evenimentul organizat in cadrul Bucurestiului Creativ, oferit de catre Ministerul Justitiei, cu spirijinul Tuca Zbarcea Asociatii s-a aflat in public inclusiv Premierul Romaniei, Victor Ponta. O premi.

Premiera in Festivalul Enescu: Palatul de Justitie devine sala de concert pentru unul dintre cei mai mari violonisti ai lumii, Pinchas Zukerman

Concertul oferit de Ministerului Justitiei si beneficiind de sprijinul Tuca Zbarcea Asociatii are loc in cadrul Bucurestiului creativ, o adevarata olimpiada culturala care se desfasoara in acelasi.

Totul despre temutul sindrom Down la copii. Cele mai importante intrebari ale unui parinte

Sindromul Down este o tulburare genetica ce apare apare cu o frecventa medie de 1 la 800 de nasteri. Sindromul Down este asociat cu dificultati usoare spre moderate de invatare, intarzieri in dezvoltare,.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )