Libnet.ro
UNICEF

08:45

Toyota va plati o amenda record in SUA.

România Liberă România Liberă,
Toyota va plati o amenda record in SUA.

Toyota Motor va plati o amenda record, de 1,2 miliarde de dolari, pentru inchiderea unei investigatii in SUA pe probleme de siguranta, intr-un acord cu autoritatile care ar putea servi drept model pentru a investigatie similara impotriva General Motors, relateaza Mediafax. Investigatia s-a referit la problema accelerarii neintentionate a automobilelor, care a determinat compania sa recheme in service peste 10 milioane de vehicule. In cadrul acordului, Toyota isi recunoaste greseala, plateste . continuă pe România Liberă

Amenda record pentru Toyota: 1,2 MILIARDE DE DOLARI, pentru probleme de siguranta

Toyota Motor va plati o amenda record, de 1,2 miliarde de dolari, pentru inchiderea unei investigatii in SUA pe probleme de siguranta, intr-un acord cu autoritatile care ar putea servi drept model pentru a.

Amenda RECORD data de CNA unui post TV din Romania. Suma de 100.000 de lei este foarte mare

CNA a decis, marti, sa mentina amenda record de 100. 000 de lei pe care a aplicat-o pe 6 februarie postului Mynele TV, care il are ca actionar si pe cantaretul Costi Ionita, din cauza ca aceasta.

Toyota are de platit o amenda record - de 1,2 miliarde de dolari - pentru probleme de siguranta la autoturismele pe care le produce

Producatorul japonez Toyota a fost amendat cu 1,2 miliarde de dolari dupa incheierea unei investigatii in America. Subiectul investigatiei a fost problema accelerarii neintentionate a automobilelor, care a.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )