Libnet.ro
UNICEF

05:45

Amenda RECORD data de CNA unui post TV din Romania. Suma de 100.000 de lei este foarte mare

Antena3 Antena3,
Amenda RECORD data de CNA unui post TV din Romania. Suma de 100.000 de lei este foarte mare

CNA a decis, marti, sa mentina amenda record de 100. 000 de lei pe care a aplicat-o pe 6 februarie postului Mynele TV, care il are ca actionar si pe cantaretul Costi Ionita, din cauza ca aceasta. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: Andreea Esca a dat lovitura! Va fi vedeta unui post TV din Franta; Divorteaza Adrian Mutu?! Reactia lui Consuelo dupa zvonurile despre despartire; Raspunsul Iuliei Vantur te va lasa masca! Ce a spus blonda cand a fost intrebata Cat costa

E unul dintre cei mai mari actori de peste Ocean, dar a iesit in club ca un om de rand! Vezi ce a facut Steven Seagal in Romania. Poti sa juri ca e Gica Petrescu! Afla ce cantaret din Romania l-a imitat perfect! Un solist din Romania a indraznit sa il imite pe Gica Petrescu si chiar i-a iesit.

Cutremur iN DIRECT. Ce au facut prezentatorii unui post tv in timpul seismului din California

Un cutremur de 4,7 pe Richter i-a bagat sub pupitru de spaima pe prezentatorii unui post de stiri din Beverly Hills. Seismul s-a produs la ora locala 6. 25, exact in timpul jurnalului de stiri, si a fost.

Windows Phone a depasit iPhone si a ajuns al doilea cel mai popular sistem de operare mobil din Romania

Windows Phone a depasit iOS si a devenit al doilea cel mai popular sistem de operare din Romania. Platforma dezvoltata de Microsoft are o cota de piata de 10%, informeaza firma de cercetare a pietei GfK. Va.

Seful unui clan din Mangalia, trimis in judecata pentru santaj si inselaciune.

Seful clanului Raim, din Mangalia, Iuzeir Raim, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru inselaciune si santaj. In acelasi dosar au fost trimisi in judecata alte doua persoane, pentru complicitate la santaj. Citeste si: Doi constanteni, urmariti penal de DNA, pentru santaj In luna martie a anului 2012, in urma cumpararii unui imobil situat in Portul Turistic Mangalia, inculpatul Iuzeir Raim a promis ca va achita proprietarului, persoana vatamata, suma de 33. 000 euro reprezentand .

BOLIZII de milioane de euro ale beizadelelor din Romania

Fiii celor mai bogati romani detin cele mai scumpe masini din tara. Vorbim de bolizi de sute sau chiar milioane de euro. Iar odraslele afaceristilor de top nu rateaza nicio ocazie sa se laude cu bijuteriile pe 4.

Cea mai noua statiune din Romania, un sat turistic.

Vartopul s-a cocotat pe crestele Masivului Bihariei, la granita intre judetele Bihor si Alba. Ambitia autoritatilor locale si investitorilor a creat aici 70 de pensiuni si hoteluri, dar si un domeniu schiabil de doi kilometri. Primul amanunt care-ti atrage atentia este numarul locuitorilor din orasul Nucet - 2. 300 de persoane, conform celor spuse chiar de primarul localitatii. Spre comparatie, comuna invecinata, Campani, are 2. 600 de suflete. Nucetul este la ora actuala unul dintre cele mai .

Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, pe profit dupa patru ani de pierderi

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din.

Antonescu: Clasa politica din Romania trebuie sa dea dovada de coeziune.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Romania trebuie sa demonstreze partenerilor internationali ca este o tara stabila in aceasta perioada de criza. Suntem poate in cel mai delicat moment al relatiilor internationale din perioada de dupa Razboiul Rece. Gestul Kremlinului de astazi de a declara anexarea Crimeii, ca si o serie de alte declaratii foarte grave facute de presedintele rus, Vladimir Putin, schimba nu doar ordinea de drept in relatiile internationale, ci si toate .

Prima REACTIE a Americii dupa discursul lui Putin. Ce se intampla cu scutul ANTIRACHETA din Romania si Polonia

Un raport al Government Accountability Office GAO) arata ca estimarile Pentagonului privind planificarea amplasarii scutului antiracheta in Romania si Polonia sunt optimiste si ca vor exista intarzieri.

Ce se intampla cu scutul ANTIRACHETA din Romania si Polonia

Un raport al Government Accountability Office GAO) arata ca estimarile Pentagonului privind planificarea amplasarii scutului antiracheta in Romania si Polonia sunt optimiste si ca vor exista intarzieri.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )