Libnet.ro
UNICEF

08:01

Trafic ingreunat pe A1 din cauza unui camion cu baloti de paie care a luat foc

Adevărul Adevărul,
Trafic ingreunat pe A1 din cauza unui camion cu baloti de paie care a luat foc

Un autocamion cu baloti de paie a luat foc, joi dimineata, pe autostrada A1, pe sensul de mers spre Pitesti. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge focul. continuă pe Adevărul

Trafic ingreunat pe A1 din cauza unui camion cu baloti de paie care a luat foc

Traficul este ingreunat in aceasta dimineata pe autostrada A1, sensul de mers spre Pitesti, dupa ce un autocamion cu baloti de paie a luat foc, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Politiei Romane.

Un atelier de tamplarie ars si doua case afectate grav din cauza unui trasnet, la Suceava

Un atelier de tamplarie a ars si doua case au fost grav avariate, la Falticeni, in urma unui trasnet produs in timpul furtunii din noaptea de miercuri spre joi, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Suceava, Dan Baltaru, potrivit Agerpres.

Alerta la Londra: Statia de metrou Holborn, evacuata din cauza unui pachet suspect

Politia britanica a evacuat statia de metrou Holborn din Londra dupa ce a fost raportat un pachet suspect in zona, scrie The Sun. O echipa de specialisti a fost trimisa la fata locului, potrivit unui.

Londra: Statia de metrou Holborn, evacuata din cauza unui pachet suspect

Politia britanica evacuaeaza statia de metrou Holborn din Londra dupa ce a fost raportat un pachet suspect in zona.

Si-a pierdut vederea, a ramas fara par si a paralizat. Totul din cauza un parazit. Este socant unde s-a aflat acesta

O femeie de 38 de ani din Brisbane, Australia, a ramas fara par, si-a pierdut vederea si a paralizat din cauza unui parazit care se ascunsese in lentilele de contact. Claire Wilkinson s-a luptat cu.

Doua drumuri cu trafic oprit sau ingreunat si un sector de cale ferata inchis din cauza arborilor doborati de vant in urma furtunilor

Circulatia pe DN 1R din judetul Cuj este oprita luni dimineata din cauza arborilor cazuti pe carosabil, din acelasi motiv, pe DN 18 Baia Mare - Sighetu Marmatiei circulandu-se pe un fir alternativ, anunta Centrul Infotrafic. De asemenea, tot din cauza arborilor doborati de vant, traficul feroviar intre Ilva Mica si Vatra Dornei este oprit.

UPDATE Doua drumuri cu trafic oprit sau ingreunat. Sectorul de cale ferata dintre Vatra Dornei si Ilva Mica, inchis din cauza arborilor doborati de vant, a fost reluat

Circulatia pe DN 1R din judetul Cuj este oprita luni dimineata din cauza arborilor cazuti pe carosabil, din acelasi motiv, pe DN 18 Baia Mare - Sighetu Marmatiei circulandu-se pe un fir alternativ, anunta Centrul Infotrafic. Circulatia feroviara pe sectia CF 502, intre Vatra Dornei Suceava) si Ilva Mica Bistrita-Nasaud) a fost reluata, dupa ce a fost oprit din cauza arborilor doborati de vant.

Peste 140 de turisti au ramas blocati pe Aeroportul Sibiu din cauza defectarii unei aeronave

Cel putin 140 de turisti au fost blocati joi seara pe Aeroportul Sibiu fiindca zoborul Sibiu-Antalya a fost amanat din cauza unor motive operationale. Avionul s-a defectat si compania a luat.

Klaus Iohannis, semnal extrem de dur pentru presedintele Ucrainei: Mi-am contramandat vizita la Kiev din cauza legii care restrictioneaza drepturile minoritatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi la New York ca si-a anulat vizita pe care trebuia sa o faca in octombrie in Ucraina la invitatia presedintelui Petro Porosenko din cauza votarii legii care va restrictiona drastic dreptul la invatamant in limba materna pentru minoritatile din Ucraina. Amanarea unei vizite prezidentiale este un semnal diplomatic extrem, extrem de dur, a spus Iohannis la finalul vizitei sale la ONU.

Trei curse aeriene, redirectionate din cauza furtunii din Capitala

Trei curse aeriene, care urmau sa aterizeze, miercuri seara, pe Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, au fost redirectionate la Constanta si, respectiv la Varna, in Bulgaria, din cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )