Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic ingreunat pe Valea Oltului din cauza unor caderi de zapada de pe versanti

B1 B1,
Trafic ingreunat pe Valea Oltului din cauza unor caderi de zapada de pe versanti

Traficul este ingreunat, vineri, pe DN 7 Valea Oltului, in judetul Sibiu, din cauza unor caderi de zapada de pe versanti, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Sibiu,. continuă pe B1

Trafic ingreunat pe Valea Oltului din cauza unor caderi de zapada de pe versanti

Traficul este ingreunat, vineri, pe DN 7 Valea Oltului, in judetul Sibiu, din cauza unor caderi de zapada de pe versanti, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Sibiu,.

Trafic ingreunat pe Valea Oltului, din cauza zapezii.

Traficul pe DN 7 este ingreunat, in judetul Sibiu, vineri dupa-amiaza, din cauza unor caderi de zapada de pe versanti, relateaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat ca traficul pe DN 7 intre Sibiu si Ramnicu Valcea se desfasoara cu dificultate, vineri dupa-amiaza, din cauza unor caderi de zapada de pe versanti. Caderile de zapada s-au produs pe Drumul National 7, la aproximativ un kilometru de limita cu judetul Valcea. Nu sunt caderi mari de .

Cod galben de ceata si chiciura. Trafic ingreunat din cauza vizibilitatii reduse

Apte judete, printre care si Calarasi, dar si municipiul Bucuresti, se afla sub avertizare de cod galben de ceata si chiciura. Vizibilitatea scade si sub 50 de metri pe principalele drumuri. Pe Autostrada Soarelui traficul este ingreunat din cauza valului de negura.

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscolului

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscoluluiPeste 2. 900 de curse aeriene au fost anulate, miercuri, in Statele Unite din cauza viscolului care afecteaza centrul si nord-vestul.

Mii de curse aeriene, anulate in SUA, din cauza viscolului.

Peste 2. 900 de curse aeriene au fost anulate, miercuri, in Statele Unite din cauza viscolului care afecteaza centrul si nord-vestul tarii, informeaza CNN, conform Mediafax. Majoritatea curselor aeriene au fost anulate pe aeroporturi din New York, Boston, Chicago, Philadelphia si Washington DC. Citeste si: Peste 3. 000 de curse aeriene anulate la New York, din cauza viscolului In centrul si nord-vestul Statelor Unite se inregistreaza ninsori puternice sau polei, fiind afectate si .

Sediul Presedintiei Bosniei-Hertegovina, INCENDIAT de protestatari furiosi din cauza situatiei economice

Manifestanti furiosi din cauza situatiei economice din Bosnia-Hertegovina au incendiat, vineri seara, sediul Presedintiei acestei foste republici iugoslave, informeaza agentia Fena, citata de AFP.

Marea Britanie: Pinguinilor li se administreaza medicamente impotriva depresiei din cauza vremii severe

Pinguinilor dintr-un sanctuar marin li s-au administrat medicamente impotriva depresiei din cauza vremii rea din nord-estul Angliei, relateaza AFP. Potrivit lui Lyndsey Crawford din conducerea sanctuarului din.

JO Soci 2014 Strainii sunt sfatuiti sa nu conduca: Multi soferi rusi merg cu farurile stinse, consumul de alcool la volan va fi si mai mare din cauza atmosferei de sarbatoare

Strainii care viziteaza regiunea Soci in timpul jocurilor olimpice ar face mai bine sa nu inchirieze masini pentru ca drumurile nu sunt sigure, multi rusi sofeaza macar cu un far stins, iar oamenii locului ar putea fi tentati sa bea si mai mult din cauza atmosferei de sarbatoare, scrie publicatia Forbes, citand un raport al unei asociatii non-profit. Acum cativa ani la Soci drumurile puteau fi numarate pe degete, acum sunt de cateva ori mai multe si arata bine, insa pericolele nu au disparut.

Parintii lui Bogdan Lobont vor fi executati silit din cauza datoriilor facute de fotbalist

Parintii lui Bogdan Lobont vor ajunge in strada din cauza datoriilor facute de fotbalist. Portarul nationalei nu a mai putut sa isi plateasca creditul de 200 de mii de euro, iar familia lui va fi executata.

Un proiect de lege ar putea restrange accesul companiei franceze de cai ferate SNCF pe piata SUA, din cauza participarii la Holocaust

Doi congresmeni americani din statul Maryland vor ca grupul feroviar SNCF sa nu mai aiba acces la licitatiile pentru contracte publice din cauza faptului ca in al doilea razboi mondial a transportat evrei catre lagarele de exterminare. Congresmenii se lupa si ca SNCF sa fie obligata sa despagubeasca urmasii victimelor. Proeictul de lege arata cat de sensibil este subiectul, la sapte decenii dupa ororile intamplate. Filiala americana a SNCF, Keolis, a fost fondata in 1990 iar sefii ei spun ca nu exista legatura intre compania de acum si cea de atunci.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )