Libnet.ro
UNICEF

05:30

Trafic restrictionat pe DN67, din cauza unui accident. O persoana a fost ranita

Antena3 Antena3,
Trafic restrictionat pe DN67, din cauza unui accident. O persoana a fost ranita

Circulatia rutiera se desfasoara restrictionat in sectorul Halinga al drumului national DN 67, care face legatura intre municipiile Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti) si Targu Jiu judetul Gorj), din cauza unui accident rutier in urma caruia o persoana a fost ranita. continuă pe Antena3

ALERTA la Milano. Metroul a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

O statie de metrou din orasul Milano a fost evacuata, luni dupa-amiaza, din cauza unui colet suspect, informeaza publicatia La Stampa.

Zeci de mii de persoane evacuate din cauza unui incendiu

Doua incendii de proportii devasteaza California in apropiere de Los Angeles si San Francisco, distrugand zeci de case si fortand zeci de mii de persoane sa fuga din calea flacarilor, relateaza EFE.

Un ranit si trafic blocat in urma unui accident rutier pe DN 67

Circulatia rutiera se desfasoara restrictionat in sectorul Halinga al drumului national DN 67, care face legatura intre municipiile Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti) si Targu Jiu judetul Gorj), din cauza unui accident rutier in urma caruia o persoana a fost ranita.

Alerta in SUA! O sectie de politie din Miami, evacuata din cauza unui pachet suspect (VIDEO)

Sectia de politie din Miami, Statele Unite ale Americii, a fost complet evacuata, dupa raportarea existentei un pachet suspect, potrivit miami. cbslocal. com. Un elicopter survola zona, iar mai multe echipe de.

Pasager al unui zbor dintre Stockholm si Heraklion, debarcat din avion din cauza unui tatuaj similar cu semnul de pe drapelul Statului Islamic

Un pasager al unui zbor dintre Stockholm si Heraklion a fost debarcat pentru ca avea un tatuaj suspect. Doi calatori au remarcat ca barbatul are pe un brat un tatuaj care se aseamana cu semnul de pe.

Exista viata dupa moarte? Detaliul bizar surprins la locul unui accident

Saul Vasquez este un sofer de TIR care a fotografiat momentul unui accident ce a avut loc in Powell County, Kentucky. in imagine, sustine soferul, se poate vedea cum sufletul celui care a murit.

Doi morti si noua raniti in urma unui accident in care a fost implicat un microbuz

Doi oameni au murit si noua au fost raniti, astazi, in urma unui accident rutier produs in orasul Mioveni din judetul Arges, in zona unei treceri la nivel cu calea ferata.

Din cauza Pokemon Go, Nintendo a pierdut 7 miliarde de dolari

Spre surprinderea celor care credeau ca valoarea Nintedo va continua sa explodeze, din cauza legaturii cu Pokemon Go s-a intamplat exact opusul. in urma cu aproximativ o saptamana anuntam o crestere incredibila a valorii actiunilor Nintendo de la bursa, generata in mare parte de succesul inregistrate de Pokemon Go. Tot atunci, aflam ca valoarea totala [].

Ironia sortii: Un barbat sinucigas salvat de medici a murit in drum spre spital din cauza conditiei proaste a drumurilor

Un barbat din Botosani care a incercat sa se sinucida a murit dupa ce, din cauza gropilor de pe drumul pe care era transportat, i s-au desprins copcile si a suferit o hemoragie, potrivit bzi. ro. Mai.

Caz incredibil! Un barbat a murit in ambulanta, dupa ce i s-a desfacut operatia din cauza drumurilor proaste

Caz socant in Romania. Un barbat de 39 de ani, care a incercat sa se sinucida, in timp ce mascatii se aflau la usa sa, a murit din cauza gropiilor de pe drum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )