Libnet.ro
UNICEF

17:30

Trafic restrictionat pe Splaiul Unirii din Capitala din cauza unui incendiu de vegetatie

România Liberă România Liberă,
Trafic restrictionat pe Splaiul Unirii din Capitala din cauza unui incendiu de vegetatie

Traficul a fost restrictionat, la ora transmiterii stirii, pe Splaiul Unirii din Capitala, din cauza. continuă pe România Liberă

Incendiu de vegetatie in Bucuresti! Trafic restrictionat pe Splaiul Unirii

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca, in urma unui incendiu de vegetatie, a fost restrictionat traficul pe Splaiul Unirii, sensul dinspre sos. Mihai Bravu catre Calea Vitan. Este afectata o.

VIDEO Pompierii din Capitala intervin pentru stingerea unui puternic incendiu de vegetatie. Traficul pe Splaiul Unirii a fost restrictionat

Pompierii din Bucuresti intervin, luni, pentru stingerea unui puternic incendiu de vegetatie uscata care se manifesta pe sase mii de metri patrati. Din cauza vantului se intervine cu dificultate. Traficul pe Splaiul Unirii a fost restrictionat.

O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala. Bataie cu bate si impuscaturi, in Piata Constitutiei

Bataie cu bate si impuscaturi, duminica seara, 29 septembrie, in Piata Constitutiei din Capitala, in fata Parlamentului si la cativa pasi de sediul SRI. Un barbat a murit, in timp ce altul a ajuns la spital, grav ranit. O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala Cativa tineri s-au luat la bataie, duminica .

Un coleg al politistului din Capitala care a agresat o tanara, acuzat de marturie mincinoasa pentru ca ar fi incercat sa il acopere Agresiunea a avut loc chiar in masina institutiei

Politistul de 28 de ani din Capitala a agresat o tanara practicanta de la Scoala de Politie Campina chiar in masina institutiei. Un coleg al politistului ar fi incercat sa il acopere pe agresor si a fost pus sub acuzare pentru marturie mincinoasa, spun surse apropiate anchetei, relateaza Mediafax.

Incendiul de vegetatie din Bucuresti a fost stins. S-a reluat traficul pe Splaiul Unirii

UPDATE Incendiul de vegetatie care a izbucnit luni in Capitala a fost stins, anunta oficiali ai ISU Bucuresti - Ilfov. De asemenea, Brigada Rutiera a Capitalei precizeaza ca traficul a fost reluat pe Splaiul.

Trafic restrictionat pe A2, pe banda a doua, in zona localitatii Dragos-Voda

Traficul rutier este restrictionat luni, 30 septembrie, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Capitala, in zona localitatii Dragos Voda, din cauza reparatiilor la carosabil.

Adolescenta moarta in timpul somnului. Totul s-a intamplat din cauza unui telefon mobil

O adolescenta de 14 ani din Kazakhstan si-a pierdut viata in timp ce dormea, dupa ce i-a explodat telefonul sub perna. Incidentul tragic s-a petrecut in urma cu cateva zile in localitatea Bastobe din.

Un politist din Capitala a fost retinut pentru agresiune sexuala

Un politist in varsta de 28 de ani, din Bucuresti, a fost retinut pentru ca ar fi agresat sexual o tanara, la inceputul lunii septembrie, informeaza Politia Capitalei. Politistul era agent de siguranta publica, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )