Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un politist din Capitala a fost retinut pentru agresiune sexuala

Hotnews Hotnews,
 Un politist din Capitala a fost retinut pentru agresiune sexuala

Un politist in varsta de 28 de ani, din Bucuresti, a fost retinut pentru ca ar fi agresat sexual o tanara, la inceputul lunii septembrie, informeaza Politia Capitalei. Politistul era agent de siguranta publica, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Politist din Bucuresti, retinut pentru agresiune sexuala. Barbatul are doar 28 de ani

Un agent de politie in varsta de 28 de ani a fost retinut pentru agresiune sexuala, informeaza DGPMB. Potrivit Politiei Capitalei, o tanara a reclamat pe 6 septembrie ca a fost victima unei agresiuni.

Un agent de politie, retinut pentru agresiune sexuala

Un agent de politie in varsta de 28 de ani a fost retinut pentru agresiune sexuala, informeaza DGPMB.

Barbatul din Alba, trimis in judecata pentru agresiune sexuala asupra unui copil de 14 ani, ramane in arest preventiv. Acuzatul a vrut in arest la domiciliu

Barbatul in varsta de 56 de ani din Alba Iulia trimis in jduecata pentru agresiune sexuala asupra unui baiat minor de 14 ani ramane in arest preventiv. Judecatoria Alba Iulia a confirmat joi, 26 septembrie, mandatul de arest emis pe numele acestuia.

Agresiune sexuala asupra unui baiat minor langa o scoala din Alba Iulia. Barbatul agresor a fost arestat si trimis in judecata

Acuzatii foarte grave ale procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia la adresa unui barbat trimis in judecata pentru agresiune sexuala.

Politist din Neamt, retinut pentru luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu

Un politist din judetul Neamt a fost retinut pentru mai multe fapte de luare de mita, trafic de infl.

Un aradean eliberat recent din inchisoare a fost retinut azi-noapte. A trantit o femeie la pamant si ce a urmat a fost revoltator. Un politist si-a chemat urgent in ajutor colegii

Un barbat de 53 de ani, care a fost eliberat recent din penitenciar, a fost retinut de politistii aradeni, in noaptea de luni spre marti, dupa ce ar fi incercat sa talhareasca, pe strada, o femeie de 86 de.

Sibiu: Barbat din Medias, retinut pentru ca a determinat o minora sa se prostitueze

Un barbat din Medias a fost retinut pentru 24 de ore fiind acuzat de proxenetism, dupa ce ar fi obli.

Indivizii care au atacat pasagerii unei masini din Capitala, retinuti pentru 24 de ore

Cei doi indivizi care au atacat pasagerii unei masini intr-o zona aglomerata a Capitalei au fost retinuti pentru 24 de ore. Ancheta scoate la iveala faptul ca, cel mai probabil, a fost vorba de o reglare.

O scoala din Capitala va fi inchisa, vineri. A fost depistat un focar de enterovirus

O scoala din Capitala va fi inchisa vineri. Din primele informatii, la scoala 27 din Bucuresti a fost depistat un focar de enterovirus. Aproximativ 20 de copii au avut mari probleme si s-au dus la spital.

Senat: Ursul a fost inclus, pentru 5 ani, pe lista animalelor ce pot fi vanate in anumite conditii

Senatul a adoptat, miercuri, o propunere legislativa pentru modificarea Legii vanatorii si a protectiei fondului cinegetic nr. 4072006 prin care ursul a fost inclus, pentru o perioada de 5 ani, pe lista animalelor salbatice pentru care vanarea este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )