Libnet.ro
UNICEF

22:15

Traficul pe aeroportul din Timisoara a crescut cu aproape 5% anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traficul pe aeroportul din Timisoara a crescut cu aproape 5% anul trecut

Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara a inregistrat anul trecut un trafic de 735. 469 pasageri, in crestere cu 4,8%, la un numar de 10. 293 de zboruri, cu 1. 000 mai putine fata de nivelul inregistrat in 2013. continuă pe Wall-Street Ro

Aeroporturile din Bucuresti au avut anul trecut un numar record de pasageri

Aeroporturile din Bucuresti au avut anul trecut un numar record de pasageri. Peste opt milioane de calatori au plecat in 2014 de pe Aeroportul Henri Coanda si Aeroportul Baneasa. 83% dintre acestia au avut ca.

Zborul Munchen-Sibiu, redirectionat pe Aeroportul din Timisoara din cauza cetii. Cursa Sibiu-Munchen, anulata

Zborul Lufthansa care venea de la Munchen spre Sibiu a fost redirectionat in aceasta seara spre Aeroportul din Timisoara, neputand sa aterizeze la Sibiu din cauza cetii.

Economia Germaniei a crescut cu 1,5% anul trecut

Produsul Intern Brut PIB) al Germaniei a crescut cu 1,5% anul trecut, ritmul de avans fiind superior estimarilor oficiale anterioare, ceea ce sugereaza ca cea mai mare economie a Europei si-a reluat expansiunea in ultimul trimestru din 2014, potrivit Biroului Federal de Statistica de la Berlin Destatis). Fondul Monetar International si principalele institute economice germane prognozau o crestere cu 1,3% a PIB-ului german.

Economia Germaniei a crescut cu 1,5% anul trecut, peste estimarile oficiale anterioare

Economia Germaniei a urcat cu 1,5% anul trecut, peste estimarile oficiale anterioare, indicand faptul ca cea mai mare economie din Europa si-a reluat cresterea in ultimul trimestru al anului trecut, potrivit Biroului Federal de Statistica Destatis.

Wizz Air a transportat peste 15 MIL. pasageri anul trecut

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a transportat 15,8 milioane de pasageri anul trecut, o crestere cu 17% fata de anul anterior.

Australian Open 2015: Cine e Knapp, prima adversara a lui Halep. Anul trecut a fost la un pas sa o elimine pe Sarapova

Karin Knapp, locul 51 WTA, este adversara Simona Halep in primul tur la Australian Open. Italianca n-are prea mari reusite in CV pana la 27 de ani, dar e in ascensiune. Iar anul trecut, la Australian Open, i-a pus probleme uriase Mariei Sarapova.

Romania a inregistrat a patra mare crestere a inmatricularilor auto din UE anul trecut, de 21,6%

Romania a inregistrat a patra mare crestere a inmatricularilor de autoturisme personale noi din UE, de 21,6% anul trecut, pe o piata europeana in urcare pentru prima oara din 2007, iar Dacia a avut cel mai important avans dintre marcile cu volum.

Halep isi va apara titlul la Doha, dupa Australian Open si Dubai. Premii de trei ori mai mici fata de anul trecut!

Simona Halep isi va apara titlul castigat anul trecut la Doha, ea umand sa evolueze la turneul din Qatar in ultima saptamana a lunii februarie. Competitia, care a fost retrogradata la categoria WTA Premier, va avea premii de trei ori mai mici.

Peste 500.000 de turisti au vizitat Castelul Bran anul trecut, mai mult de jumatate fiind straini

Castelul Bran ramane in continuare cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Brasov si printre cele mai vizitate din tara, avand anul trecut peste 540. 000 de vizitatori, dintre care mai mult de jumatate au.

Boeing si-a mentinut anul trecut pozitia de lider mondial, cu 723 de avioane vandute

Boeing a ramas anul trecut cel mai mare constructor de avioane la nivel mondial, livrand 723 de aeronave, fata de 629 de unitati raportate de competitorul european Airbus, relateaza Financial Times.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )