Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romania a inregistrat a patra mare crestere a inmatricularilor auto din UE anul trecut, de 21,6%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania a inregistrat a patra mare crestere a inmatricularilor auto din UE anul trecut, de 21,6%

Romania a inregistrat a patra mare crestere a inmatricularilor de autoturisme personale noi din UE, de 21,6% anul trecut, pe o piata europeana in urcare pentru prima oara din 2007, iar Dacia a avut cel mai important avans dintre marcile cu volum. continuă pe Wall-Street Ro

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de consum scazand cu 0,1%, potrivit datelor anuntate azi de Eurostat.

Serviciile IT, cea mai mare crestere in 2014

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal firmelor s-a majorat cu 5,8% in perioada ianuarie-noiembrie din 2014, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata. Cea mai mare crestere este inregistrata de serviciile informatice si.

O macara din Marea Neagra participa la ridicarea celui mai mare pod rutier suspendat din lume

Compania Grup Servicii Petroliere GSP) a incheiat pe 9 ianuarie operatiunea de ridicare a celui de-al doilea tablier de 4,5 metri si 450 de tone al podului Yavuz Sultan Selim, cel mai mare pod rutier suspendat din lume.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )