Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traficul, deviat pe Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei.

România Liberă România Liberă,
Traficul, deviat pe Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei.

Traficul rutier este ingreunat, joi dupa-amiaza, pe DN 1, iar politistii au deviat circulatia dinspre Brasov pe DN 1A Sacele - Cheia - Ploiesti, transmite Agerpres. Citeste si: 400 de turisti, pe partiile de pe Valea Prahovei, in prima zi a anului Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Georgian Dragan, din cauza numarului mare de autovehicule se circula cu viteza redusa pe ambele sensuri de mers ale DN 1, intre statiunile Comarnic si Azuga. Deocamdata . continuă pe România Liberă

Aglomeratie pe Valea Prahovei: traficul a fost deviat pe DN 1A

Traficul rutier este ingreunat, joi dupa-amiaza, pe DN 1, in zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei politistii luand masura devierii circulatiei dinspre Brasov pe DN 1A Sacele - Cheia - Ploiesti. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Georgian Dragan, din cauza numarului mare de autovehicule se circula cu viteza redusa pe ambele sensuri de mers ale DN 1, intre statiunile Comarnic si Azuga.

UPDATE Traficul rutier pe DN 1 a fost deviat din cauza aglomeratiei

Drumul National 1 a inceput sa se aglomereze, joi dupa-amiaza, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei. Sutele de turisti care au petrecut Revelionul la munte au inceput sa plece spre Bucuresti si Ploiesti, iar politia rutiera a fost nevoita sa devieze traficul din cauza aglomeratiei. Oficiali de la Politia Rutiera avertizeaza ca este aglomerat si pe sensul spre Valea Prahovei.

Aglomeratie pe Valea Prahovei: Traficul a fost deviat pe DN 1A

Traficul este ingreunat pe DN 1, in preajma statiunilor montane de pe Valea Prahovei, joi dupa-amiaza, politia rutiera luand decizia de a devia circulatia dinspre Brasov pe DN 1A Sacele -Cheia -.

Traficul rutier pe DN 1 a inceput sa se aglomereze in zona statiunilor de pe Valea Prahovei

Drumul National 1 a inceput sa se aglomereze, joi dupa-amiaza, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei. Sutele de turisti care au petrecut Revelionul la munte au inceput sa plece spre Bucuresti si Ploiesti, probleme in trafic intregistrandu-se in zona statiunilor Azuga, Busteni si Sinaia.

Traficul rutier pe DN 1 a inceput sa se aglomereze in zona statiunilor de pe Valea Prahovei

Drumul National 1 a inceput sa se aglomereze, joi dupa amiaza, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, sute de turisti care au petrecut Revelionul la munte intorcandu-se catre Bucuresti si Ploiesti,.

Trafic in coloana pe DN 1. Pe Valea Prahovei se circula in ritm de melc

Turistii care se indreapta spre statiunile montane de pe Valea Prahovei si catre Brasov circula in coloana pe DN 1. Traficul este intens si ingreunat de ceata.

400 de turisti, pe partiile de pe Valea Prahovei, in prima zi a anului.

Aproximativ 400 de turisti se afla, in prima zi a anului, pe partiile de pe Valea Prahovei, unde stratul de zapada artificiala masoara pana la aproximativ 25 de centimetri, relateaza Agerpres. Citeste si: Cum se distreaza miile de turisti veniti de Revelion pe Valea Prahovei Mihai Colesi, reprezentantul Centrului de informare turistica Busteni, a declarat, pentru AGERPRES, ca peste 200 de iubitori ai sporturilor de iarna se afla pe partia Kalinderu I, cu o lungime de aproximativ 1. 400 de .

Cum se distreaza miile de turisti veniti de Revelion pe Valea Prahovei.

In lipsa zapezii, miile de turisti aleg plimbarile prin statiuni sau pe munte. Pe Valea Prahovei se schiaza doar la Busteni, unde partia Kalinderu 1 este acoperita cu un strat de zapada artificiala de aproximativ 20 de centimetri si la Azuga, unde partiile sunt acoperite doar partial cu zapada artificiala, potrivit Mediafax. La Sinaia, statiunea cu cel mai mare domeniu schiabil de pe Valea Prahovei, nu se schiaza, temperaturile ridicate din ultima perioada facand imposibila punerea in .

Infotrafic: Vizibilitate redusa in trafic din cauza cetii in judetul Alba, pe A1 si pe portiuni din DN1 si DN7

Traficul rutier se desfasoara miercuri dimineata in conditii de ceata in judetul Alba, iar vizibilitatea scade sub 50 de metri din cauza cetii pe autostrada A1 si pe unele sectoare ale drumurilor nationale 1 si 7, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Sorin Iliesiu: Din cauza domnului Basescu, justitia a reprezentat un esec national in ultimii 10 ani

Senatorul PNL Sorin Iliesiu este de parere ca justitia din Romania a reprezentat un esec national in ultimii 10 ani din cauza lui Traian Basescu. Din cauza domnului Basescu in primul rand, justitia, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )