Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sorin Iliesiu: Din cauza domnului Basescu, justitia a reprezentat un esec national in ultimii 10 ani

Antena3 Antena3,
Sorin Iliesiu: Din cauza domnului Basescu, justitia a reprezentat un esec national in ultimii 10 ani

Senatorul PNL Sorin Iliesiu este de parere ca justitia din Romania a reprezentat un esec national in ultimii 10 ani din cauza lui Traian Basescu. Din cauza domnului Basescu in primul rand, justitia, in. continuă pe Antena3

Fostul presedinte pakistanez Musharraf, transportat de urgenta la spital din cauza unor probleme cardiace

Fostul presedinte pakistanez Pervez Musharraf a fost transportat de urgenta, joi, la un spital miliar, din cauza unor probleme cardiace. Un oficial de rang inalt din cadrul politiei a confirmat ca acesta are.

Traficul, deviat pe Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei.

Traficul rutier este ingreunat, joi dupa-amiaza, pe DN 1, iar politistii au deviat circulatia dinspre Brasov pe DN 1A Sacele - Cheia - Ploiesti, transmite Agerpres. Citeste si: 400 de turisti, pe partiile de pe Valea Prahovei, in prima zi a anului Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Georgian Dragan, din cauza numarului mare de autovehicule se circula cu viteza redusa pe ambele sensuri de mers ale DN 1, intre statiunile Comarnic si Azuga. Deocamdata .

Fosta Prima Doamna a Americii, Barbara Bush, la spital din cauza unei probleme respiratorii

Fosta Prima Doamna a Statelor Unite Barbara Bush, in varsta de 88 de ani, a fost spitalizata in Texas din cauza unei probleme respiratorii, a anuntat marti seara un comunicat al biroului sotului sau, fostul.

SUA: Fosta prima doamna Barbara Bush, in varsta de 88 de ani, a fost spitalizata din cauza unei probleme respiratorii

Fosta Prima Doamna a SUA Barbara Bush a fost spitalizata, marti seara, in Texas din cauza unei probleme respiratorii, potrivit unui comunicat al biroului sotului ei, fostul presedinte George H. Bush. Fosta.

Infotrafic: Vizibilitate redusa in trafic din cauza cetii in judetul Alba, pe A1 si pe portiuni din DN1 si DN7

Traficul rutier se desfasoara miercuri dimineata in conditii de ceata in judetul Alba, iar vizibilitatea scade sub 50 de metri din cauza cetii pe autostrada A1 si pe unele sectoare ale drumurilor nationale 1 si 7, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Internationalul Akeem Adams a murit la 22 de ani din cauza unei hemoragii cerebrale

Internationalul din Trinidad Tobago, Akeem Adams, in varsta de 22 de ani, fundas al formatiei ungare Ferencvaros, a murit, luni, din cauza unei hemoragii cerebrale. Ne revine dureroasa sarcina de a anunta.

Apele au facut prapad in Indonezia. Peste 17.000 de oameni si-au parasit locuintele din cauza inundatiilor

Aproximativ 18. 000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza inundatiilor produse in vestul Indoneziei, mii de case fiind distruse de ape, anunta oficiali locali citati de AFP. Peste 4. 500 de case si 500.

Alerta in Indonezia. Mii de persoane si-au parasit locuintele din cauza eruptiei vulcanului Sinabung

Un vulcan din vestul Indoneziei, activ de mai multe luni, a erupt de noua ori in noaptea de luni spre marti, proiectand lava si obligand mii de locuitori sa plece din locuinte, relateaza AFP. Sinabung a.

Rusia, in alerta. Piata Rosie a fost evacuata din cauza unui pachet suspect

Piata Rosie din Moscova a fost evacuata, luni dimineata, dupa descoperirea unui pachet suspect, anunta presa rusa. Alerta vine dupa doua atacuri comise in Volvograd, soldate cu cel putin 12 morti si 28 de.

Doua zboruri intarziate la Cluj, din cauza cetii dense

Ceata densa din judetul Cluj a cauzat intarzierea a doua curse pe Aeroportul International AvramIancu dinCluj. O cursa Tarom venind de la Bucuresti a aterizat cu o intarziere de aproape doua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )