Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tragedia din Colectiv. Premierul Dacian Ciolos: Mi se pare normal sa ii recompensam pe medici

Adevărul Adevărul,
Tragedia din Colectiv. Premierul Dacian Ciolos: Mi se pare normal sa ii recompensam pe medici

Premierul Dacian Ciolos a declarat, sambata, ca i-a cerut ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, sa urmareasca in continuare starea ranitilor de la clubul Colectiv si sa il informeze periodic despre starea acestora. De asemenea, el a precizat ca i se pare normal ca medicii care au operat si ingrijit ranitii din Colectiv sa fie recompensati. continuă pe Adevărul

Deratizarea administratiei - prioritatea asumata de catre premierul Dacian Ciolos. Care sunt obiectivele reformei administrative si de la ce situatie plecam

Reforma administratiei publice este obiectiv principal al guvernului Ciolos. Informatia a aparut odata cu primele eforturi de creare a executivului, s-a confirmat in programul de guvernare si a fost anuntata oficial astazi, la prima sedinta de guvern, de catre premierul Dacian Ciolos. Insarcinat de noul prim-ministru sa gandeasca principiile reformei administrative este vicepremierul Vasile Dancu. Deratizarea administratiei de politruci si reformarea procesului prin care o persoana poate ajunge sa lucreze in administratie reprezinta marea miza a premierului Ciolos. Pe lista masurilor noului guvern: salarizare diferentiata in administratie, in functie de performanta.

Premierul Dacian Ciolos a vorbit la telefon cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti

Premierul Dacian Ciolos a avut, vineri seara, o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in discutii prim-ministrul asigurand ca Romania va continua sa sustina eforturile R. Moldova prin proiectele bilaterale de interes comun, in mod special in plan economic.

Un apel catre premierul Dacian Ciolos, vicepremierul Costin Borc, ministrul apararii Mihnea Motoc si ministrul culturii Vlad Alexandrescu

Va rog din suflet sa actionati pentru atribuirea numelui Monicai Lovinescu Bulevardului Primaverii din Bucuresti. Ar fi o mare reparatie istorica si morala. Nu fac decat sa reiau o propunere initiata impreuna cu H. Patapievici acum cativa ani. Primarul Sorin Oprescu a ignorat-o.

Tragedia din Colectiv: Alexandru Iancu, tanarul care a decedat sambata, era absolvent de ASE si pasionat de muzica

Alexandru Mihai Iancu, ranit in incendiul din clubul Colectiv si decedat sambata, la Spitalul Sf. Ioan, din Capitala, avea 25 de ani, era din Bucuresti, absolvise Academia de Studii Economice ASE), era pasionat de muzica si canta la chitara, scrie Mediafax.

Tragedia din Colectiv: 10 raniti sunt in continuare in stare critica

In spitalele din Romania, mai sunt internati 43 de pacienti raniti din incendiul Colectiv, dintre care 10 in stare critica sau grava. in ultimele trei zile, trei tineri au murit: un tanar internat la Spitalul Sf. Ioan, o tanara internata la Spitalul de Arsi si o alta aflata in Germania.

GALERIE FOTO. Cine au fost cei 58 de oameni care si-au pierdut viata in tragedia din Colectiv

Bilantul tragediei din clubul Colectiv din Capitala a ajuns, vineri, la 58 de decese. Printre victimele care au pierdut lupta pentru viata in urma incendiului se numara artisti, jurnalisti si studenti straini, .

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Andreea Stefan, femeia care a pierdut vineri lupta cu moartea

O tanara din Ramnicu Valcea, Andreea Stefan, ranita in incendiul din clubul Colectiv, a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la spitalul Sfantul Ioan din Capitala.

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Andreea Stefan, femeia care a pierdut vineri lupta pentru viata

O tanara din Ramnicu Valcea, Andreea Stefan, ranita in incendiul din clubul Colectiv, a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la spitalul Sfantul Ioan din Capitala.

Tragedia din Colectiv: Bilantul deceselor a ajuns la 58 de persoane

O alta tanara ranita in incendiul din clubul Colectiv a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la un spital din Capitala.

Dacian Ciolos: Obiectivul Guvernului nu e sa inlocuiasca clasa politica, ci sa facem schimbari pentru a recastiga increderea in guvernare

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, este invitat la o emisiuune a postului Digi24, de la ora 20. 00, unde vorbeste despre principalele provocari ale Guvernului pe care il conduce, dar si despre echipa sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )