Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tragedie pe calea ferata in Vrancea. Doua persoane au murit si alta este in stare grava, dupa ce o masina a fost spulberata de tren

Adevărul Adevărul,
Tragedie pe calea ferata in Vrancea. Doua persoane au murit si alta este in stare grava, dupa ce o masina a fost spulberata de tren

Soferul unei Dacia Logan a fortat trecerea la nivel cu calea ferata, desi fusese avertizat ca urma sa treaca un tren. continuă pe Adevărul

Scene teribile in Vrancea: Doua persoane au murit, iar o alta se afla in stare grava, dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de tren (VIDEO)

Scene teribile in Vrancea. Doua persoane si-a pierdut viata, iar o alta se afla in stare grava, dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de tren. Soferul nu a oprit la trecerea de.

Doua persoane au murit, iar o a treia este in coma dupa ce un tren a acrosat un autoturism in Vrancea

Doua persoane au decedat, iar o a treia este in coma dupa ce un tren a acrosat astazi un autoturism, in preajma localitatii vranceane Slobozia Ciorasti, a informat comisarul sef Catalin Stegarescu, potrivit Agerpres.

Escrocii au gasit onoua metoda de inselaciune: contractul de telefonie. Doua persoane din Alba au primit facturi de mii de lei

Politia Alba Iulia atentioneaza asupra unor noi metode de inselaciune. Infractorii profita de naivitatea unora si incheie, in numele acestora, contracte de telefonie. Apoi cei in cauza primesc si facturile, dupa ce nu verifica exact ce semneaza. Doua persoane au cazut in plasa escrocilor.

Prahova: Imagini incredibile cu un autocar in flacari, la o trecere cu calea ferata (VIDEO)

Un videoclip postat pe Facebook de catre un utilizator, arata cum un autocar a luat foc inainte de o trecere cu o cale ferata. Pompierii de la ISU Prahova au reusit.

O femeie a murit, iar alte doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident produs de un elev de liceu VIDEO

Un elev in varsta de 18 ani a produs un grav accident de circulatie pe strada Constantin Brancoveanu din Craiova. O femeie de 74 de ani a murit la Spitalul Judetean din Craiova din cauza leziunilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )