Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tragedie Caracal. Alexandru Cumpanasu: Daca Alexandra a fost ucisa, nu a fost ucisa de acest criminal. A fost ucisa de statul asta!

Antena3 Antena3,
Tragedie Caracal. Alexandru Cumpanasu: Daca Alexandra a fost ucisa, nu a fost ucisa de acest criminal. A fost ucisa de statul asta!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei disparute din Caracal,a vorbit vineri seara la Antena 3 despre drama familiei sale. Daca se va dovedi ca Alexandra a fost omorata, Alexandra nu a fost ucisa de. continuă pe Antena3

CRIME iN SERIE iN CARACAL Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri: Dinca, parte din retele de trafic de minore! Are complici si protectie in Romania (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani rapia, sechestrata si ucisa de Gheorghe Dinca, spune ca monstrul face parte dintr-o retea de prostitutie.

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo.

Anuntul care rastoarna ancheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Se face jocul unor complici nemernici

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, sustine ca in ancheta de la Caracal se face jocul unor complici nemernici. Niste ticalosi nu au ce cauta in sistemul asta si trebuie sa mearga la puscarie.

Alexandru Cumpanasu: Eu sunt convins ca Alexandra nu a fost ucisa acolo, ca acest individ este un pion intr-o chestie mult mai complexa (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani care ar fi fost ucisa de Gheroghe Dinca la Caracal, a afirmat, marti seara, ca el nu cred ca Alexandra ar fi fost omorata la locuinta barbatului si sustine ca.

Alexandru Cumpanasu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat

Unchiul adolescentei ucise la Caracal, Alexandru Cumpanasu, sustine ca Gheorghe Dinica, presupusul c.

S-a confirmat ca Alexandra a fost ucisa. Unchiul fetei, in lacrimi: Va incepe razbunarea pe care nu si-o doreste nimeni!

Alexandra Cumpanasu, fata de 15 ani care a disparut de acasa miercurea trecuta, a fost ucisa, analizele recoltate din butoiul gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, aratand ca exista acolo ADN-ul.

Alexandru Cumpanasu: Nicolae Moga a fost de negasit. A trebuit sa o sun pe doamna prim-ministru, care mi l-a dat la telefon. Am stabilit o intalnire, iar cand am intrat in minister l-am vazut ca isi dadea demisia(VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, a dezvpluit ca a vorbit cu Nicolae Moga, cu cateva minute inainte ca acesta sa demisioneze de la conducerea.

Alexandra Macesanu a fost ucisa. Familia a fost anuntata! Oasele gasite in butoi ii apartin copilei

05 -Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele.

Alexandru Cumpanasu: Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil

Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele gasite in.

Mihai Fifor, intrevedere cu Alexandru Cumpanasu: Sunt tata de fata. Sunt devastat. Vom merge pe firul persoanelor disparute, daca este nevoie, pana in 1990 (VIDEO)

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a intalnit, miercuri, cu unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisa la Caracal. Fifor i-a dat asigurari lui Alexandru Cumpanasu ca se vor lua masuri drastice si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )