Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alexandru Cumpanasu: Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu: Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil

Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele gasite in. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat. Mor cu ei de gat

Alexandru Cumpanasu a scris pe Facebook ca principalul suspect, Gheorghe Dinca, face parte dintr-o retea de trafic cu minore si are complici in mai multe tari europene. Cumpanasu sustine ca acesta ar.

Tragedie Caracal. Alexandru Cumpanasu: Daca Alexandra a fost ucisa, nu a fost ucisa de acest criminal. A fost ucisa de statul asta!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei disparute din Caracal,a vorbit vineri seara la Antena 3 despre drama familiei sale. Daca se va dovedi ca Alexandra a fost omorata, Alexandra nu a fost ucisa de.

Alexandru Cumpanasu, acuzatii dure la adresa DIICOT: E important ce se afla in telefonul lui Dinca. Analizele trebuiau prezentate prima data familiei

Alexandru Cumpanasu vine cu critici dure la adresa DIICOT. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca cel mai important e sa se afle ce se afla in telefonul lui Gheorghe Dinca, iar analizele INML facute publice pe.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri: Dinca, parte din retele de trafic de minore! Are complici si protectie in Romania (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani rapia, sechestrata si ucisa de Gheorghe Dinca, spune ca monstrul face parte dintr-o retea de prostitutie.

Alexandru Cumpanasu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat

Unchiul adolescentei ucise la Caracal, Alexandru Cumpanasu, sustine ca Gheorghe Dinica, presupusul c.

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo.

Reactie acida a lui Alexandru Cumpanasu dupa declaratiile sefului DIICOT: Vreti pikamere, fratilor, ce vreti?

Reactie acida a lui Alexandru Cumpanasu dupa declaratiile sefului DIICOT. Unchiul Alexandrei a spus ca cei responsabili de tergiversarea anchetei trebuie sa mearga la puscarie daca se va dovedi ca fata a de.

Crimele de la Caracal. Ce spune Alexandru Cumpanasu despre o candidatura la prezidentiale

La o zi dupa ce a publicat stenogramele convorbirilor telefonice ale Alexandrei cu agentii de la 112, Alexandru Cumpanasu, unchiul victimei, a explicat intr-o emisiune televizata ce intentioneaza sa faca privind o candidatura la prezidentiale.

Anuntul care rastoarna ancheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Se face jocul unor complici nemernici

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, sustine ca in ancheta de la Caracal se face jocul unor complici nemernici. Niste ticalosi nu au ce cauta in sistemul asta si trebuie sa mearga la puscarie.

Mihai Fifor, intrevedere cu Alexandru Cumpanasu: Sunt tata de fata. Sunt devastat. Vom merge pe firul persoanelor disparute, daca este nevoie, pana in 1990 (VIDEO)

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a intalnit, miercuri, cu unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisa la Caracal. Fifor i-a dat asigurari lui Alexandru Cumpanasu ca se vor lua masuri drastice si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )