Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE in lumea MONDENA! Un celebru cantaret a fost iMPUSCAT MORTAL! Fanii sunt ingroziti

B1 B1,
TRAGEDIE in lumea MONDENA! Un celebru cantaret a fost iMPUSCAT MORTAL! Fanii sunt ingroziti

Rapperul american Young Greatness a fost impuscat mortal in orasul american New Orleans. Potrivit politiei locale, citate de BBC News, acesta a fost impuscat luni dimineata, in timp ce se afla in fata unui. continuă pe B1

Un rapper cunoscut a fost impuscat mortal pe strada

Rapperul Young Greatness, in varsta de 34 de ani, a fost gasit fara viata de catre politisti pe o strada din New Orleans, dupa ce a fost impuscat mortal. Cantaretul a fost impuscat in fata.

Un elev a fost impuscat mortal la scoala, in urma unui conflict cu un coleg

Un baiat a fost impuscat mortal la scoala, in fata prietenilor lui, dupa ce a avut un conflict cu un coleg. Elevul a fost dus la spital in stare critica, unde a fost supus unei interventii.

Un cunoscut rapper american, impuscat mortal

Rapperul american Young Greatness, in varsta de 34 de ani, a fost impuscat mortal in orasul american New Orleans. Potrivit politiei locale, acesta a fost impuscat luni dimineata, in timp ce se afla in.

Un barbat de 33 de ani, impuscat mortal de colegul sau in timp ce erau la vanatoare

Un barbat de 33 de ani din Ialoveni a fost impuscat mortal in abdomen de un coleg de vanatoare. Incidentul s-a petrecut pe 27 octombrie, atunci cand cei doi se aflau intr-o barca pe iaz, la vanat de.

Un tanar din Ialoveni, impuscat mortal la vanatoare

Un barbat de 33 de ani din Ialoveni a murit dupa ce a fost impuscat in abdomen de catre un coleg de vanatoare. Cei doi se aflau intr-o barca pe iaz, la vanat de rate. S-a intamplat sambata, 27 octombrie, in raionul Ialoveni.

Soc in lumea mondena! Un celebru actor, acuzat de HARTUIRE SEXUALA!

Actrita australiana Eryn-Jean Norvill a descris marti presupusele gesturi de hartuire sexuala comise de actorul Geoffrey Rush. Actrita a comparut in fata tribunalului pentru a povesti despre comportamentul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )