Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE in lumea sportului: A intrat in coma! Din pacate sportivul nu a rezistat

B1 B1,
TRAGEDIE in lumea sportului: A intrat in coma! Din pacate sportivul nu a rezistat

Sam Ballard, un fost jucator de rugby a murit la doar 28 de ani, din cauza unor probleme grave de sanatate care l-au marcat in urma cu opt ani, cand sportivul a facut un gest extrem. Sam Ballard a mancat un. continuă pe B1

Asistenta care a intrat in coma la spital a murit. Mesaje pe Facebook: Ne vom revedea in lumea in care praduitorii din lumea asta nu vor avea acces!

Asistenta din Zimnicea, care a intrat in coma in timpul garzii, a murit. Pe contul ei de Facebook curg mesajele de condoleante pentru familia acesteia.

PANICA in lumea mondena! DANIELA CRUDU, la un pas de TRAGEDIE! Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Din pacate...

Daniela Crudu a trecut printr-un cosmar in urma cu doua saptamani dupa ce a petrecut intr-un club alaturi de cativa prieteni. Vedetei i s-ar fi facut foarte rau dupa ce a baut un singur pahar care con.

O alta drama in familia Ionelei Prodan: Din pacate de data aceasta e vorba de iubitul regretatei artiste de muzica populara...

Disparitia Ionelei Prodan a fost un moment extrem de dificil pentru familia artistei. Fiica artistei incearca sa se mentina ocupata pentru a nu se gandi la aceasta tragedie, sperand ca va trece peste,.

Da, e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, CRISTI BORCEA e in stare de soc: Din pacate fosta sa sotie MIHAELA BORCEA...

Detalii nestiute din trecutul Mihaelei Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, au iesit la suprafata! Ea marturisit ca in trecut a avut de infruntat probleme grave de sanatate. Pe langa.

S-a intamplat... Gata, a fost finalul: Oana Lis, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana si Viorel Lis trec prin clipe grele, din cauza problemelor de sanatate care il chinuie pe fostul primar al Capitalei. Dupa ce a suferit un atac cerebral si a stat in spital o perioada lunga de timp,.

Vesti teribile din showbiz... Da, e adevarat, vestile triste se confirma: Din pacate e vorba de celebrul cantaret Smiley...(FOTO)

Smiley si-a ingijorat fanii, dupa ce a postat o fotografie pe retelele de socializare. Mesaj care insottea fotografia era repezentat de cateva versuri din cea mai noua melodie a lui, si anume Aprinde.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )