Libnet.ro
UNICEF

08:30

Traian Basescu a acceptat invitatia presedintelui Societatii Academice din Romania, Alina Mungiu-Pippidi, la o dezbatere pe teme precum Rosia Montana si anticoruptia. Organizarea dezbaterii, incerta din cauza lipsei din tara a lui Mungiu-Pippidi

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a acceptat invitatia presedintelui Societatii Academice din Romania, Alina Mungiu-Pippidi, la o dezbatere pe teme precum Rosia Montana si anticoruptia. Organizarea dezbaterii, incerta din cauza lipsei din tara a lui Mungiu-Pippidi

Presedintele Traian Basescu a acceptat invitatia presedintelui Societatii Academice din Romania, Alina Mungiu-Pippidi, care l-a provocat pe seful statului la un dialog fata in fata pe teme precum Rosia Montana, dezamagirea tineretului din strada, referendumul de anul trecut si anticoruptia. Organizarea dezbaterii este insa incerta, in conditiile in care seful statului si-a dat acordul ca dialogul sa aiba loc joi, incepand cu ora 11:00, iar Alina Mungiu-Pippidi a anuntat ulterior ca revine in tara vineri noaptea si va fi in Bucuresti pina luni dupa amiaza. continuă pe Hotnews

Basescu a acceptat dezbaterea cu Alina Mungiu-Pippidi

Presedintele Traian Basescu a acceptat invitatia presedintelui Societatii Academice din Romania, Alina Mungiu-Pippidi, care l-a provocat pe seful statului la un dialog fata in fata pe teme precum: Rosia Montana, dezamagirea tineretului din strada, referendumul de anul trecut si anticoruptia. Dezbaterea ar urma sa aiba loc, joi, incepand cu ora 11.

Basescu a acceptat dezbaterea cu Alina Mungiu Pippidi

Presedintele Traian Basescu a acceptat invitatia presedintelui Societatii Academice Romane, Alina Mungiu Pippidi, care l-a provocat pe seful statului la un dialog fata in fata pe teme precum: Rosia Montana, nemultumirea tineretului din strada, referendumul de anul trecut si anticoruptia.

Traian Basescu: Probabil ca o sa ies din politica cu picioarele inainte

Presedintele Traian Basescu a vorbit, duminica, despre cariera pe care o va imbratisa dupa incheierea mandatului sau, aratand ca exista posibilitatea sa ramana in politica.

Traian Basescu: Probabil ca o sa ies din politica doar cu picioarele inainte

Presedintele Traian Basescu a vorbit, duminica, despre cariera pe care o va imbratisa dupa incheierea mandatului sau, aratand ca exista posibilitatea sa ramana in politica.

FOTO. Traian Basescu a publicat, pe Facebook, fotografii cu nepoata lui.

Presedintele Traian Basescu a postat, vineri seara, trei fotografii cu nepoata sa, Sofia Anais, fiica Elenei Basescu. Pe contul de Facebook Alaturi de presedintele nostru, Basescu a incarcat un album cu trei fotografii cu prima sa nepoata, pe care l-a intitulat Nepotica. Albumul a primit peste 15. 000 de aprecieri si are aproape 300 de distribuiri. Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, a nascut pe 1 septembrie o fetita. Primul copil al Elenei Basescu a venit pe lume in ziua in .

Bogdan Teodorescu, despre marele rau pe care Traian Basescu l-a facut Romaniei

Analistul politic Bogdan Teodorescu este de parere ca marele rau pe care Traian Basescu l-a facut Romaniei este modelul urii pe care l-a promovat. Noi cand vorbim de raul facut de Traian.

Traian Basescu, invitat in prima editie a Serviciului Roman de Comedie. Seful statului, intre bancuri si dieta

Traian Basescu este invitatul special al lui Toni Grecu in prima emisiune din noul sezon al show-ului Serviciul Roman de Comedie, care incepe miercuri, 2 octombrie, la Pro TV.

NOTITELE scrise de mana lui Traian Basescu, care arata ce urmeaza sa se intample in Romania

Invitat la o emisiune televizata, presedintele Traian Basescu a venit pregatit cu mai multe notite, scrise de mana, in care si-a trecut informatii despre veniturile bugetare. Potrivit datelor scrise de.

Cristian Pirvulescu: Cred ca nimeni nu-si facea iluzia ca Traian Basescu va iesi din politica in 2014

Politologul Cristian Pirvulescu a comentat, in cadrul emsiunii Punctul de intalnire, declaratia lui Traian Basescu privind modul si momentul in care se va retrage din politica. Presedintele Basescu a spus.

Traian Basescu: Nepoata mea creste, are 3,3 kilograme

Presedintele Traian Basescu a precizat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca nepoata sa creste si nu mai este atat de mica precum atunci cand a scos-o din spital, seful statului mentionand ca aceasta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )