Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu, despre casatoriile intre persoane de acelasi sex: Fiecare face ce vrea cu viata lui

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre casatoriile intre persoane de acelasi sex: Fiecare face ce vrea cu viata lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca fiecare om este liber sa faca ce vrea intre peretii casei, intrebat care este parerea personala despre casatoriile intre. continuă pe Antena3

Traian Basescu despre casatoria intre homosexuali : Eu sunt de acord cu libertatea fiecarui om ...

Intrebat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV despre sensibilul subiect al casatoriei intre homosexuali, Traian Basescu a raspuns astfel Eu sunt de acord cu libertatea fiecarui om sa faca ce vrea cu viata lui, inclusiv cu aceasta, pentru ca ce facem fiecare intre peretii casei este problema noastra. A reglementa acest lucru prin Constitutie este o mare greseala. Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui. Eu sunt crestin ortodox si respect perceptele .

Cernea: E bine ca Basescu discuta relaxat despre teme precum casatoria intre persoane de acelasi sex

Liderul Partidului Verde, Remus Cernea, spune ca este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate inainte tabu, precum casatoria intre persoane de acelasi sex, el apreciind ca asta inseamna democratia - dialogul si dezbaterea pe orice tema.

Basescu, despre casatoriile gay: Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui

Traian Basescu, presedintele tarii noastre, a afirmat, astazi, in cadrul unei emisiuni televizate, referitor la liberalizarea casatoriilor gay, ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui si ca, daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat, femeie cu femeie, este problema lor.

Traian Basescu, despre casatoriile gay: Fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui

Presedintele Traian Basescu va discuta, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre proiectul de revizuire a Constitutiei si referendumul pentru parlamentul unicameral, ceea ce presupune si restrangerea numarului de parlamentari la 300.

Stolojan: Nu am nimic impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan spune ca nu are nimic impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex, estimand ca se va ajunge si in Romania la recunoasterea cuplurilor gay.

Remus Cernea: Este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate tabu

Liderul Partidului Verde, Remus Cernea, spune ca este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate inainte tabu, precum casatoria intre persoane de acelasi.

Croatii cer referendum asupra casatoriilor intre persoane de acelasi sex

O mie de croati au protestat vineri la Zagreb la apelul conservatorilor catolici, cerand organizarea unui referendum asupra casatoriei cuplurilor homosexuale, in aceasta tara care urmeaza sa adere la UE la 1 iu.

LIVE TEXT Traian Basescu, la Dupa 20 de ani: Principalul obiectiv al oricarui politician responsabil este sa arate ca nu se poate trece peste un referendum validat

Presedintele Traian Basescu este invitat duminica dimineata, de la ora 10:00, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV. Traian Basescu:Cand leul de depreciaza iese la televizor Vasilescu, cand leul se apreciaza iese la televizor Isarescu. Ce facem fiecare intre peretii casei noastre este problema noastra. A intra in aceasta zona, a o reglementa cu interdictii, este o mare greseala. Avem un Cod Civil care reglemeteaza ce este familia. Daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie este problema lor. Eu sunt crestin-ortodox si respect preceptele ortodoxiei. Mare grija, domnilor politicieni, la ce faceti cu regionalizarea pentru ca Romania este stat unitar. Daca ei se gandesc ca vor face parlamente regionale, presedinti regionali cu atonomie larga, statul se transforma in stat federal. Emisiune in desfasurare.

Traian Basescu, la Dupa 20 de ani: Principalul obiectiv al oricarui politician responsabil este sa arate ca nu se poate trece peste un referendum validat

Presedintele Traian Basescu a fost invitat duminica dimineata, de la ora 10:00, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV. Traian Basescu:Cand leul de depreciaza iese la televizor Vasilescu, cand leul se apreciaza iese la televizor Isarescu. Ce facem fiecare intre peretii casei noastre este problema noastra. A intra in aceasta zona, a o reglementa cu interdictii, este o mare greseala. Avem un Cod Civil care reglemeteaza ce este familia. Daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie este problema lor. Eu sunt crestin-ortodox si respect preceptele crestinismului. Mare grija, domnilor politicieni, la ce faceti cu regionalizarea pentru ca Romania este stat unitar. Daca ei se gandesc ca vor face parlamente regionale, presedinti regionali cu atonomie larga, statul se transforma in stat federal.

Traian Basescu: Desi Guvernul nu creste salariile si pensiile, nu inseamna ca Romania este in austeritate

Presedintele Traian Basescu a dicutat, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre proiectul de revizuire a Constitutiei si referendumul pentru Parlament unicameral. Totodata, seful statului s-a aratat in favoarea incheierii unui nou acord cu FMI si a sustinut exploatarea gazelor de sist.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )