Libnet.ro
UNICEF

15:15

Traian Basescu arunca bomba dupa majorarea pensiilor: Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL si fostul guvern PSD

Playtech Playtech,
Traian Basescu arunca bomba dupa majorarea pensiilor: Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL si fostul guvern PSD

La scurt timp dupa anuntul majorarii punctului de pensie cu 14%, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, vine cu acuzatii grave vizavi de reprezentantii PNL si PSD. Acesta afirma cu certitudine ca milioane de pensionari au fost furati de aceste partide politice, oferind si o cifra cu valoare estimativa a pagubelor. Pensionarii batjocoriti si . continuă pe Playtech

La lectii cu Traian Basescu

Motivul pentru care Traian Basescu se arunca in lupta pentru Primaria Capitalei n-ar trebui sa fie o enigma pentru nimeni, cata vreme l-a enuntat chiar domnia sa: Vreau sa dau o lectie USR-ului. Aceasta candidatura contine insa cu sau fara voia onor profesorelui si alte lectii din care am putea invata cate ceva.

Ultima ora. Ludovic Orban, anunt acid despre majorarea pensiilor si dublarea alocatiilor: Toata lumea va suferi daca se insista

Premierul Orban a declarat in cursul zilei de marti ca va ataca la CCR votul cu privire la dublarea alocatiilor, avand in vedere faptul ca nu exista surse de finantare pentru majorarile in cauza. Acesta a revenit cu un nou atac la adresa PSD prin care il acuza ca baga Romania intr-un haos economic, aceasta .

Elena Udrea, reactie soc dupa anuntul candidaturii Traian Basescu la Primaria Capitalei: Gata, s-a terminat cu gluma!

In cursul zilei de luni, liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat candidatura europarlamentarului Traian Basescu la Primaria Capitalei. in urma acestei vesti, Elena Udrea nu a intarziat sa isi exprime public bucuria si sustinerea pentru viitorul primar: Si ca intotdeauna, castiga. Cu Basescu inainte! Toti pentru Bucuresti in urma cu cateva zile, Traian Basescu a .

Elena Udrea, dupa ce Traian Basescu a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei: Ca intotdeauna, va castiga. Se face din nou politica in Romania

Se face din nou politica si administratie in Romania, a scris Elena Udrea pe Facebook, dupa ce fostul presedinte Traian Basescu, acum europarlamentar PMP, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la.

Cati bani pierde Traian Basescu daca va fi primarul Bucurestiului. Suma este colosala pentru 4 ani

Traian Basescu va pierde bani multi in cazul in care va fi ales primar al Bucurestiului la alegerile locale 2020, care vor avea loc pe data de 27 septembrie. Daca va obtine cele mai multe voturi, Traian Basescu va trebui sa renune la mandatul de euoparlamentar, functie care ii aduce mult mai multi bani ca .

Alegeri 2020. Veste soc pentru candidatii la Primaria Capitalei. Traian Basescu doreste sa fie iar primar: Toti pentru Bucuresti!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se gandeste serios la ideea de a concura iar pentru functia de primar al Capitalei. Acesta a declarat cu cateva zile inainte ca este foarte posbil ca dorinta lui sa se concretizeze, insa anuntul oficial il va face in curand. Luni, presedintele PMP, Eugen Tomac, a facut o postare .

Exclusiv. Sondaj pe Bucuresti. Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, procent extrem de mic

Candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan ar reusi sa o invinga pe Gabriela Firea la alegerile locale, obtinand un scor de 46,3%, spre deosebire de candidatul PSD, care ar scoate doar 38,9%, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL. Datele mai arata ca in cazul in care Traian Basescu nu ar candida, votantii sai ar pune stampila pe Nicusor Dan intr-o proportie covarsitoare.

Traian Basescu: Pensionarii sunt furati ca-n codru prin neaplicarea indexarii la 1 ianuarie a fiecarui an, asa cum cere legea. Ei au fost inselati de Lia Olguta Vasilescu

Traian Basescu sustine ca pensionarii sunt furati ca-n codru prin neaplicarea indexarii la 1 ianuarie a fiecarui an, asa cum prevede Legea 2632010. Fostul presedinte afirma ca liderii alesi sau.

Alegeri locale 2020. Ce sanse are Traian Basescu sa castige Primaria Capitalei

Anuntul potrivit caruia Traian Basescu va candida din partea PMP la alegerile locale din acest an pentru fotoliul de primar al Capitalei a reconfigurat calculele politice. Analistii vad ca sigura candidatura.

Traian Basescu sustine ca USR nu a acceptat PMP in alianta din Bucuresti

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca cineva din interiorul USR nu a acceptat si PMP in alianta de dreapta din Bucuresti mizand pe faptul ca PMP va avea propriii candidati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )